• Fekalije ponovno plivaju središtem Mostara
  • Fekalije ponovno plivaju središtem Mostara
  • Fekalije ponovno plivaju središtem Mostara
  • Fekalije ponovno plivaju središtem Mostara
  • Fekalije ponovno plivaju središtem Mostara

Fekalije ponovno plivaju središtem Mostara

Dubrovačku i Splitsku ulicu u Mostaru u subotu preplavile su fekalije, i to na nekoliko lokacija Nečistoća, smrad i zaraza ponovno se šire središtem Mostara. Dubrovačku i Splitsku ulicu u subotu preplavile su fekalije, i to na nekoliko lokacija, od čega se stvorila ”rijeka fekalija” u središtu grada. I ranije smo pisali o tome kako građani odavno nisu zadovoljni radom komunalnih poduzeća u Mostaru. Naime, prije nekog vremena dobili smo u fotograju od čitateljice na kojoj se vidi kako iz cisterne fekalije otječu po ulici. Čitateljica kaže komunalci iza sebe ostavljaju nečistoću, smrad i zarazu.

”Javno poduzeće Vodovod je više puta obaviješteno ali još uvijek ništa nisu uradili, a trebali su jer je u pitanju gradska kanalizacija, a ne kanalizacija stambenih objekata”, navodi se u pismu čitatelja portala Bljesak.info. Navode kako je zbog nedjelovanja komunalaca došlo i do poplave kanalizacije koja pripada stambenim objektima te da je došlo i do izlijevanja kanalizacije ispred stražnjeg ulaza u kuhinju jednog restorana. ”Valjda ne moram objašnjavati što bi to potencijalno moglo izazvati. Nadam se kako će te ovo objaviti i na taj način natjerati nadležne institucije da rade svoj posao”, navodi se u pismu. Na isti problem upozorili su nas i stanari Ulice kneza Višeslava na čije se pozive zbog istih razloga poduzeće oglušilo.

U odjelu Kanalizacije mostarskog Vodovoda rečeno je tada za portal Bljesak.info kako je razlog neizlaska na teren kvar cisterne. ”Danima je naša cisterna na popravku. Neki dio se čekao da dođe iz Njemačke još od prije Božića. Navodno je to popravljeno i cisterna bi od sutra (petak, op.a.) trebala početi raditi”, rečeno je u odjelu Kanalizacija i rečeno da im se ”nakupilo” puno naloga. Na pitanje imaju li samo tu jednu cisternu rekli su nam kako imaju dvije, ali jedna je za ”probijanje”, a druga za ispumpavanje.


Bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar