Smrtno stradao mladić iz Prozora u teškoj prometnoj nesreći kod Posušja

Smrtno stradao mladić iz Prozora u teškoj prometnoj nesreći kod Posušja

Jedna osoba je smrtno stradala sinoć oko 20 sati na dijelu magistralne ceste M-6.1 između Posušja i Toislavgrada, u mjestu Vinjani, kada je došlo do teške prometne nesreće. Jedna osoba je teško ozlijeđena. 

U ovoj prometnoj nesreći, kako je potvrđeno iz Ureda za informiranje MUP-a županije Zapadnohercegovačke za Hercegovina.info, sudjelovali su S.R. (2001.) s područja Prozora koji je upravljao osobnim vozilom Passat i A.S. (1972.) s područja Odžaka koji je upravljao teretnim vozilom Man s prikolicom.

U ovoj prometnoj nesreći, Passat je podletio pod teretno vozilo i S.R. je smrtno stradao, dok je A.S. zadobio ozljede neutvrđenog stupnja.

Zbog ove teške prometne nesreće, u kojoj je izgubljen još jedan mladi život, promet je u potpunosti bio zatvoren više sati, te je tijekom ranih jutarnjih sati isti normaliziran.

Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Posušje uz prisustvo dežurne tužiteljice županijskog Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke (ŽZH), potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a ŽZH.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing