• ARMAGEDON 3: Tomislav Sičaja na natjecanju za mlade i perspektivne MMA borce
  • ARMAGEDON 3: Tomislav Sičaja na natjecanju za mlade i perspektivne MMA borce

ARMAGEDON 3: Tomislav Sičaja na natjecanju za mlade i perspektivne MMA borce

Armagedon, natjecanje za mlade i perspektivne MMA borce, počinje 29. srpnja od 20 sati u Sportskoj dvorani Zabok. Nakon rasprodane FNC5 priredbe u Zaboku, organizatori su obećali dovesti 3. sezonu ove najjače regionalne MMA lige.

Među 20 mladih i talentiranih boraca iz cijele regije svoj će nastup upisati i Tomislav Sičaja iz Rame, u kategoriji do 77 kg. Već prvog dana, 29. srpnja, na rasporedu je osam odličnih borbi u kategorijama: -60, -66kg, -70kg, -77kg i -84kg.

Tomislav je već saznao i svog protivnika, riječ je o Nikoli Pavloviću iz Osijeka. Obzirom je i službeno postao članom American Top Team-a, na Armagedonu će nastupati upravo ispred tog kluba.

Odlična promocija u MMA svijetu

“Armagedon funkcionira na način da se sam prijaviš ili te pozovu organizatori, kao što je u mom slučaju. Radiš dvije borbe, polufinale, i ako prođeš, ideš u finale. Pravila su profesionalna, ali prva borba ne ulazi u profesionalni score, samo finale. Naravno sve je plaćeno, promocija je jako dobra, tako da se preko ovog turnira želim što više promovirati u MMA svijetu na Balkanu”, pojašnjava Tomislav za Ramski Vjesnik.

Kada su u pitanju treninzi i pripreme Tomislav kaže kako nikad nije bio spremniji, obzirom da trenira kroz cijelu godinu.

“Pripreme su prošle onako kako smo i planirali, sve u najboljem redu i bez ozljeda. Što se tiče kondicije i spremnosti nikada nisam bio spremniji. Nije mi problem pred borbu pojačati tempo treninga i sparinga. Sve mi je olakšao i pomogao brat Ivan, jer kod njega stanujem u Zagrebu, pa mi je pomogao oko fizičkih priprema, prehrane i svega što ide uz ovaj sport”, kaže Tomislav.

Tomislav poziva sve da ga dođu podržati 29. 7. 2022. godine, a tko nije u mogućnosti biti u Zaboku, može gledati live prijenos na kanalu 24sata od 20 sati. “Ja sam spreman i idem do kraja kao i uvijek. Ali, ovo je takav sport gdje sekunda može promijeniti sve, tako da, neka bolji pobjedi!”, zaključio je Tomislav.

Uz navedenih osam poluprofesionalnih borbi u sklopu Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige, organizatori donose i dvije SUPERBORBE, a više detalja o njima objavit će u nadolazećim danima.

“Ako možemo suditi po dosadašnje dvije Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige sprema nam se još jedna borilačaka noć prepuna odličnih borbi bez puno kalkulacija i štednje. Mi Vam i ovoga puta savjetujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme i 29. srpnja pratite nove MMA zvijezde u nastanku”, poručuju organizatori.

U kategoriji do 66 kg bore se Filip Lokas (Hrvatska), Benjamin Abazović (BiH), Vojo Katanović (Srbija) i Demahmet Sinani (Kosovo). U sljedećim danima bit će poznato tko će se natjecati do 70 i 77 kg.

Za titulu prvaka do 84 kg natječu se Martin Batur (Hrvatska), Selver Mahmić (BiH), Tomislav Bagarić (Hrvatska) i David Sivonjić (Hrvatska). Ždrijebom će biti odlučeno tko će na koga.

Ulaznice se već mogu nabaviti putem stranice eventim.hr. Sve borbe će se moći pogledati na službenom YouTube kanalu 24sata.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar