Engleski reprezentativci ponovno pokazali koliko su loši gubitnici

Engleski reprezentativci ponovno pokazali koliko su loši gubitnici

Što reći, osim – sramotno i nesportski? Opet su pokazali koliko su loši gubitnici

U uzbudljivom finalu Eura na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Španjolska je slavila protiv Engleske 2:1 i osvojila rekordni četvrti naslov pobjednika Starog kontinenta.

Williams je doveo Furiju u vodstvo u 47. minuti, Palmer je izjednačio u 73. i donio nadu Engleskoj, no Oyarzabal je četiri minute prije kraja regularnog vremena pogodio za novu prednost Španjolaca i zapečatio sudbinu Tri lava.

Nakon kraja utakmice uslijedila je službena ceremonija, Yamal Rodri najprije su dobili nagrade za najboljeg mladog igrača turnira, odnosno općenito najboljeg igrača euro-smotre, a potom je krenula i dodjela medalja, gdje smo vidjeli potpuno istu priču kao i prije tri godine na Wembleyju.

Naime, pojedini engleski reprezentativci ponovno su pokazali koliko su loši gubitnici skinuvši srebrne medalje praktički istog trenutka nakon što im ih je predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin stavio oko vrata.

image

Engleska nogometna reprezentacija

KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Što reći, osim – nesportski? Prema prikazanoj igri tijekom prvenstva nisu niti zaslužili doći do finala, a sad im ni medalja za drugo mjesto nije dovoljna. Klasično engleski reklo bi se…

/Izvor: Sportske.jutarnji.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing