Gradski odbor HDZ-a 1990 Mostar pruža punu potporu braniteljima u zahtjevima za ispunjenje njihovih zasluženih prava

Gradski odbor HDZ-a 1990 Mostar pruža punu potporu braniteljima u zahtjevima za ispunjenje njihovih zasluženih prava

Povodom opravdanih i pravednih prosvjeda zaboravljenih branitelja, GO HDZ 1990 istima izražava punu potporu u zahtjevima za ispunjenje njihovih zasluženih prava.

Naime, korumpirana, kriminalizirana i amoralna vlast već desetljećima predano radi na vlastitom enormnom bogaćenju dok su poniženim braniteljima djeca gladna, dostojanstvo zgaženo, a životi uništeni. Gladna djeca čiji su roditelji iznijeli teret rata, nisu ništa kriva  i ona usprkos suprotnome mišljenju vlasti također imaju pravo na život. Njihovi roditelji  stvorili su uvjete da danas austrijski konobari, inžinjeri prava, seksualni predatori, poznavatelji unutrašnjosti trezora, proizvođači granata za JNA i slični,  imaju brojne vile i stanove, luksuzne automobile i debele bankovne račune. Ono što običan narod ima jesu dugovi, glad, bolest i surovo siromaštvo.

Zna li aristokratska vlast i je li je uopće briga što smo gladni, što smo siromašni, što smo očajni, što smo izgubili dostojanstvo??

Kako Vas samo nije stid? Doseže li naš glas austrijska i švicarska skijališta, ženevski sajam automobila i talijanske lukzusne butike.

Pitamo se imaju li ti ljudi srce, dušu, imaju li savjest? Potrebno je podsjetiti te buržuje iz kakvih su samo paklenih prilika izašli naši branitelji, što su sve žrtvovali i dali za slobodu i kako im se danas vraća od onih koji su u to isto vrijeme uživali po jadranskim ljetovalištima i europskim metropolama.

I danas nakon velebnih ratnih uspjeha, povijesnih ostvarenja, epohalnih vojnih rezultata i bezuvjetne žrtve, ti isti velikani zbog dezerterstva otpadnika padaju na dno i bivaju proganjani od one iste policije koju su stvarali. Žalosno i jadno, bjedno i kukavno.

Ateističkom buržujskom zlu na vlasti poručujemo da se narod budi, da se više ne plaši i da više neće biti rob.

Od listopada ove godine idete na društveno koristan rad, a vaša ogromna i kriminalom stečena imovina na prodaju i vraćanje narodu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing