HNK “Rama”: Priprema za novu sezonu

HNK “Rama”: Priprema za novu sezonu

U HNK “Rama” ljeto protječe aktivno. Već drugi mjesec traje Ljetna škola nogometa u kojoj ove godine sudjeluje 70 djece.

Kako doznajemo u HNK “Rama” krajem prošlog tjedna održan je ždrijeb za novu sezonu u Drugoj ligi Federacije – Grupa Jug, koja od ove sezone broji 16 klubova, a ekipa HNK “Rama” u prvom kolu sastat će se s ekipom FK “Bjelopoljac”.

Susreti prvog kola na rasporedu su 13./14. kolovoza, a “Rama” će prvi susret igrati u gostima. Također isti dan održan je i ždrijeb Kupa HNŽ/K. HNK “Rama” je prema ždrijebu prošao je izravno u četvrtfinale gdje će se također sastati s ekipom FK Bjelopoljac.

Susret bi se trebao igrati 30./31. srpnja 2022. godine

Kao i prethodne sezone, trener seniora ostao je Stipo Babić, sjajan mladi trener koji je u prošloj sezoni Rami donio najbolji plasman u novijoj povijesti.

Ove sezone u Drugoj ligi Jug natjecat će se 16 ekipa (u prošloj sezoni bilo je 14), a nove ekipe u ovom rangu su HNK “Tomislav” koji je ispao iz Prve lige Federacije i vratio se u Drugu ligu, te ekipa HNK “Kruševo” koja ulazi u viši rang iz Županijske lige HNŽ/K!

Podsjetimo, protekle sezone nogometaši Rame su na kraju prvenstva osvojili 4. mjesto u Drugoj ligi FBiH-Jug.

Izvor: Sportski savez Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing