HŽKK “RAMA”: Održana Skupština, uprava zadovoljna radom i rezultatima

HŽKK “RAMA”: Održana Skupština, uprava zadovoljna radom i rezultatima

HŽKK “Rama” je održao tijekom vikenda izvještajnu skupštinu. Predsjednik Skupštine Anto Džolan je pozdravio nazočne nakon čega su prezentirane informacije o radu kluba i financijama u protekloj godini te planovi za 2024.godinu.

HŽKK Rama se natječe u ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne sa selekcijama kadetkinje i pretkadetkinje. U protekloj sezoni kadetkinje su izborile plasman na državno prvenstvo.

U izvješću o radu navedeno je kako je veliki problem značajno opadanje djece u klubu no klub i dalje vrijedno radi i opravdava svoje postojanje.

U planu za ovu godinu je rad sa kadetskom i pretkadetskom selekcijom i natjecanje u ligi mladih KSHB kao i natjecanje najmlađih u Mini basket selekciji, omasovljenje članstva, kontakti sa reprezentacijama BiH i Hrvatske, nastojanje da se organizira međunarodni košarkaški turnir za Dan općine itd.

Što se tiče financija, predsjednik kluba Željko Petrović je istaknuo da klub nema dugovanja te su trenutni prihodi od Općine Prozor Rama, županije, članarine i projekata dovoljni za funkcioniranje kluba. Sva Izvješća i planovi HŽKK Rama jednoglasno su usvojeni.

Izvor: Sportsko rekreativni savez Prozor-Rama
Ana Burić

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar