Mateo Biloš stiže u ‘Život na vagi’: ‘Bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca’

Mateo Biloš stiže u ‘Život na vagi’: ‘Bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca’

Jedan od razloga što se Mateo Biloš prijavio u emisiju je to što želi svojoj obitelji i sebi osigurati ljepšu budućnost, piše RTL

Ponosni otac kaže kako bi volio imati još djece te cijeloj svojoj obitelji priuštiti sve što požele, no priznaje kako mu je zbog viška kilograma teško raditi dodatne poslove.

“Volio bih nešto stvoriti u Dubrovniku, stan ili kuću, ali zbog moje kilaže sam jako lijen i ne da mi se raditi i više zaraditi”, iskreno kaže simpatični vozač taksija i naglašava kako mu je dosta odugovlačenja u životu te da je sada u potpunosti spreman izboriti se za sebe i svoju obitelj.

“Bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca”, otkriva 29-godišnjak koji sam za sebe kaže da je ogroman i da se najviše srami kad mu majica ne može prekriti trbuh. Na sebi bih prvo promijenio trbuh i bokove, ali volim svoje ruke, ramena i glavu”, kaže i dodaje jedva čeka trenutak kad će ponovno moći stati u hlače.

Premda je svjestan kako je uvijek u životu jednostavnije odustati i lakše je pomiriti sa svojom kilažom, Mateo smatra kako je njegova velika kvaliteta to što je uporan i hrabar, a i želi svojoj djeci biti pravi primjer kako je i njemu bio njegov otac. “Za pet godina vidim se na istome mjestu samo s devedeset kilograma manje!” sa smiješkom zaključuje.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar