NAJAVA: HNK “Rama” u prijateljskoj utakmici dočekuje HNK “Šibenik”

NAJAVA: HNK “Rama” u prijateljskoj utakmici dočekuje HNK “Šibenik”

HNK “Rama” će 26. srpnja na domaćem terenu u prijateljskoj utakmici ugostiti HNK “Šibenik”, a utakmica se protiv bivšeg prvoligaša igra od 18 sati.

Šibenski nogometaši su u trećem tjednu pripreme do 23. srpnja, kada dolazne na tjedan dana priprema na Kupres, u sklopu kojih će gostovati u Prozor-Rami na prijateljskoj utakmici. “Šibenik” od lipnja vodi novi trener Mario Carević koji je naslijedio Damira Čanadiju. “Šibenik” se posljednjim kolom SuperSport Hrvatske nogometne lige oprostio od sezone, ali i natjecanja u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

“Što reći za ovu utakmicu, koja već sama o sebi dovoljno govori! Od svog osnutka, mislimo da nije dolazio veći klub na stadion u Prozoru. Istina da je ovo prijateljski susret, bez natjecateljskog naboja, ali ovo je ipak velika utakmica i prilika za dokazivanje za ovu generaciju seniora HNK ‘Rama’. Možda netko baš u ovoj utakmici iskoči i ostvari transfer u viši rang natjecanja i u bolju ligu. HNK Šibenik je renomirani protivnik, dugi niz godina nastupali su u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, igrali prošle sezone i finale Hrvatskog nogometnog kupa protiv Hajduka, nastupali u prošlosti i u Europskim natjecanjima. Ipak, prošle sezone nakon dramatične borbe do posljednjeg kola ispadaju u Drugu HNL u kojoj će nastupati od ove sezone. Dovođenjem nekolicine novih provjerenih igrača za novu sezonu ne misle se u Drugoj ligi zadržavati dugo i već ove sezone najavljuju ekspresan povratak u Super Sport HNL. Očekuje nas sigurno jedna dobra utakmica, te ovom prilikom želimo pozvati ramsku publiku da dođe u velikom broju u srijedu od 18 sati na stadion, podržite naše dečke da uđu što bolje u ovaj pripremni period i novu sezonu. Nogometašima Šibenika želimo da se lijepo i ugodno osjećaju u Rami, te da se što bolje pripreme za nadolazeću sezonu! Šef stručnog stožera Šibenika je Mario Carević koji je dobar prijatelj sa članom uprave HNK Rama, Jurom Burić kojemu se zahvaljujemo na nesebičnoj podršci klubu”, kazao je za Ramski Vjesnik Ante Tadić, predsjednik HNK “Rama”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing