• NAJAVA: Turnir mjesnih zajednica općine Prozor-Rama

NAJAVA: Turnir mjesnih zajednica općine Prozor-Rama

Turnir mjesnih zajednica općine Prozor-Rama u organizaciji HNK “Rama” održat će se 15. srpnja 2023. godine na igralištu Osnovne škole “Marko Marulić” u Prozoru. Pobjednik ovog turnira nastupit će na završnom turniru Lige Hercegovine u Grudama.

Ovo je prvi put da će Rama zabilježiti nastup na ovom natjecanju, koje u ovogodišnjem izdanju za sada broji 12 sudionika, točnije pobjednika turnira mjesnih zajednica. Turnir će se održati krajem kolovoza.

“Rama” za sve mjesne zajednice, prema tvrdnjama predsjednika kluba Ante Tadića, priprema jednodnevni turnir po knockout sistemu, a nastupit će od osam do 10 ekipa. Ekipe uplaćuju kotizaciju od 100 KM, a zavisno od broja prijava ostaje vidjeti hoće li se igrati pretkola ili publiku već na samom početku očekuju četvrtfinale. Igrače očekuje uzbudljiv sportski dan, jer treba odnijeti barem tri pobjede.

“Naši posjetitelji će moći uživati u dobroj hrani i piću, ali prije svega dobrom nogometu. Smatram kako imamo mnogo kvalitetnih igrača i momčadi koje imaju što ponuditi. Nadam se da ćemo biti dobri domaćini za sve one koji nas odluče posjetiti 15. srpnja”, kazao je Tadić u ime HNK “Rama” koji prvi put organizira Turnir mjesnih zajednica, koji se zapravo nastavlja na dobro poznati općinski turnir koji se igra na istoj lokaciji.

Tadić vjeruje kako će momčad koja pobijedi itekako imati što pokazati u Grudama. Rama je poznata po dobrim igračima i ostaje vidjeti koja će imena predstavljati Ramu u Grudama, ali će se u svakom slučaju raditi o respektabilnom protivniku za ostale predstavnike hercegovačkih općina i gradova.

Za prijave, kao i sve ostale informacije povodom Turnira mjesnih zajednica možete kontaktirati sljedeće brojeve: 063-192-136 i 063-842-356

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar