NASTAVLJA SE POTRAGA U STOCU: Stigli ronioci iz Sarajeva, danas novi pokušaj izvlačenja automobila iz Bregave

NASTAVLJA SE POTRAGA U STOCU: Stigli ronioci iz Sarajeva, danas novi pokušaj izvlačenja automobila iz Bregave

Prema posljednjim dobivenim informacijama od Civilne zaštite Stolac, jučerašnja potraga za nestalim osobama se morala obustaviti zbog loših vremenskih uvjeta i visokog vodostaja rijeke Bregave.

Potraga se nastavlja danas od 09:00 sati. U aktivnostima oko pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju: Policija Stolac, DVD Stolac, 2 ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk.

Ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo trebali bi se danas pridružiti ostalim formiranim timovima za pronalaženje nestalih osoba.

https://x.com/hercegovinainfo/status/1757311994846122418?s=20

Kako doznaje Hercegovina.info, vremenske prilike su se danas poboljšale, no Bregava je i dalje mutna i otežava izvlačenje.

Podsjetimo, majka mladića M. V. iz Vidova polja u općini Stolac, sinoć je oko 00:45 alarmirala policijske službe o nestanku njezinog sina i njegovog prijatelja F. S.

Prema tvrdnjama majke R. V. mladići su se iza ponoći zaputili vozilom Jeep Compas u pravcu Vidova polja, no nikada nisu došli na odredište i obojica su bili nedostupni na brojeve mobilnih telefona. Policija je od tada tragala za njima.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar