POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Pijan skočio na automobil u vožnji, braća narušavala javni red i mir, prijavljena provala…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Pijan skočio na automobil u vožnji, braća narušavala javni red i mir, prijavljena provala…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za protekli tjedan:

 

Na području Policijske stanice Prozor-Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 2
Javni red i mir: 3
Promet: 0

Izdvojeni događaji:

6. kolovoza 2024.

M. Z. (1967) iz Njemačke pristupio u PS Prozor-Rama i prijavio da ga je u tijeku prošle godine N. B. (1975) iz Prozora prevario za iznos od 2050 KM i 500 eura prilikom izvođenja građevinskih radova na njegovoj obiteljskoj kući u mjestu Lug, općina Prozor-Rama.

8. kolovoza 2024.

Z. B. (1968) iz Prozora prijavio da su djelatnici benzinske postaje TI OIL provalili u njegov prostor koji se nalazi u sklopu navedene postaje. Na lice mjesta upućena patrola policije i djelatnik OKP koji su izvršili uviđaj i poduzeli druge mjere i radnje. O događaju sačinjena službena zabilješka.

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

5. kolovoza 2024.

NN muška osoba putem telefona prijavila da se čuje pucanj u mjestu Gmići u blizini stadiona tzv. “Separacija”. Na lice mjesta izišla patrola policije te zatekla J. J. iz mjesta Ometala, Prozor-Rama sa p/m/v marke Golf VI, koji je izjavio da je on ispalio dva hitca iz startnog pištolja 9 mm, marke AK-SA ARMS AK14.

11. kolovoza 2024.

A. H. (1977) iz Prozora prijavio narušavanje JRM-a tučom između njega i njegovog brata S. H. (1990) iz Prozora. Patrola policije izišla na lice mjesta te iste zatekli u vidno pijanom stanju, te ih doveli u PS-u gdje su lišeni slobode do otriježnjenja.

Patrola policije prijavila da A. M. (1979) iz Prozora narušava JRiM tako što je u vidno pijanom stanju skočio na pmv BMW u vožnji vl. T. B. iz Prozora. Isti doveden u PS i lišen slobode do otriježnjenja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing