Rezultati sportskih natjecanja tijekom vikenda

Rezultati sportskih natjecanja tijekom vikenda

Sportaši iz Rame tijekom vikenda su odigrali niz prvenstvenih susreta.
U sportskoj dvorani u Prozoru odigrane su utakmice mladih selekcija HKK i HŽKK Rama,dok su seniori HKK Rama gostovali u Tomislavgradu.
Kadetkinje HŽKK Rama su u 3. kolu prvenstva u ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg Bosne ugostile Grude i uvjerljivo  slavile 74 :31.
Pretkadeti i kadeti  HKK Rama su ugostili mlade selekcije HKK Zrinjski Mostar i ostvarile polovičan uspjeh.
Pretkadeti Rame nisu uspjeli do bodova protiv razigranijeg protivnika dok su kadeti HKK Rama pokazali spremnost i bolju uigranost što je na kraju rezultiralo visokom pobjedom protiv Zrinjskog .
HKK Rama seniori jučer su gostovali u Tomislavgradu . HKK Rama je nakon niza pobjeda poražen od domaćeg sastava HKK Tomislav rezultatom 66:56.
HKK Rama je trenutno na 4.mjestu na ljestvici KS HB  dok vodeću poziciju trenutno drže Grude.
Stolnoteniski klub Prozora Rama uspješno  je nastavio prvenstvo u 1. Federalnoj ligi. U trećem turnusu kroz koji je odigrano 7.,8., i 9.kolo  STK Prozor Rama je ostvario dvije pobjede  osvojio nova 4 boda. Stolnotenisači Prozor Rama su bili bolji od STK Brka iz Brčkog i STK Kakanj dok su poraženi od STK Lukavac.
Malonogometni klub Rama je odigrao posljednju jesensku utakmicu prvenstva u 1.Futsal ligi FBiH-Jug. U sportskoj dvorani u Prozoru  HMNK Rama  sinoć je poražen od MNK Seljak iz Livna rezultatom 9:6.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar