• Rukometaši BiH poraženi od Španjolske
  • Rukometaši BiH poraženi od Španjolske
  • Rukometaši BiH poraženi od Španjolske

Rukometaši BiH poraženi od Španjolske

Rukometaši BiH porazom od Španjolske rezultatom 28:24 završili su nastup na Evropskom prvenstvu. Danas su pružili najbolju igru.

Izabranici selektor Obrvana značajno su popravili igru u napadu, protok lopte je bio puno brži i s tim u vezi plod takve igre bio je i rezultat nakon prvih 30 minuta.

U prvom poluvremenu BiH je imala prednost od 14:12. U tom dijelu  istakli su se Benjamin Burić koji je imao sedam obrana, a najefikasniji igrač u napadu bio je Karačić koji je postigao četiri pogotka. Istakli su se još Perić i Prce koji su postigli po tri pogotka.

Igrači BiH su počeli hrabro i drugo poluvrijeme i već na početku došli do maksimalne prednosti od tri poena (16:13), a posebno je inspiriran bio Karačić koji u 34. minuti postigao svoj šesti gol.

Nakon sjajnog napada u 38. minuti Herceg je pogodio za 18:16, da bi nakon još jedne lijepe akcije Vranješ u 41. minuti pogodio za 19:17. Novu prednost od tri razlike imala je BiH u 43. minuti kada je Herceg postigao jako lijep gol.

Ipak, nakon toga BiH je u kratkom razmaku primila tri brza pogotka (20:20) pa je morao reagirati i selektor Obrvan koji je u tom trenutku zatražio time-out.

Današnji meč ujedno je bio i oproštajni za Nikolu Prcu koji je završio s igranjem u najdražem dresu.

Najefikasniji u BiH timu bio je Karačić koji je postigao šest pogodaka, a pratili su ga još Herceg i Perić sa po četiri pogotka. Prce je postigao tri, dok se u redovima Španjolske istakao Casado koji je postigao sedam pogodaka.

Porazom od Španjolske BiH je završila je nastup na Evropskom prvenstvu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar