STREETBALL RAMA: Poznat nagradni fond, prijavljene ekipe iz BIH, Hrvatske, Crne Gore…

STREETBALL RAMA: Poznat nagradni fond, prijavljene ekipe iz BIH, Hrvatske, Crne Gore…

HKK Rama uz pomoć generalnog pokrovitelja Općine Prozor-Rama i potporu velikog broja ostalih sponzora organizira tradicionalni turnir u uličnoj košarci 3×3.
Ovo 21. izdanje Streetball Rama turnira također je memorijalno i posvećeno je prerano preminulom Davoru Ivančiću Dači koji je za života bio dugogodišnji košarkaš HKK Rama i jedan od organizatora prvog Streetball Rama.
Seniorski elite turnir po FIBA 3×3 pravilima biti će bodovan u okviru lige “ProTour 3×3 BiH”. Igrat će se tri dana i to po skupinama u petak 28.7. i subotu 29.7., a knock-out završnca u nedjelju 30.7.2023.godine. Turnir svaki dan počinje od 18 sati.
Ukupni nagradni fond turnira iznosi 8300 KM, a nagrade za seniore su:
1. mjesto 4000 KM
2. mjesto 2000 KM
3. mjesto 1000 KM
Pobjedniku u tricama 100 KM
Pobjedniku u zakucavanju 100 KM
Uplata po ekipi je 100 KM
Prijava timova i konačna potvrda sudjelovanja na turniru može se izvršiti isključivo putem WhatsApp ili direktno na broj mobitela: 063-361-565 Ivica Vukoja i to najkasnije do 16 sati u četvrtak 27.7. 2023.godine.
Trenutno je na “playfiba3x3” također moguće izvršiti prijavu, a gdje već ima desetak prijavljeni timova od kojih su gotovo svi sigurni da će doći i potvrdili su sudjelovanje na ovogodišnjom Streetball Rama turniru.
Timovi prigodom prijave mogu aplicirati i izabrati dan odigravanja svojih utakmica u skupini petak ili subotu. Za igrače timova iz udaljenih mjesta, kojima bude potrebno, u dogovru s Ivicom Vukojom ili Mijom Knježevićem bit će osiguran smještaj i prenoćište u subotu na nedjelju.
“Streetball Rama 2023-Davor Ivančić-Dačo” za juniore i za najmlađe uzraste nagradnog fonda od 900 KM i 200 KM održat će se u ponedjeljak, 31.7. 2023.godine.
“Pozivamo cijenjenu publiku da, kao i do sada, tradicionalno u što većem broju dođe ispratiti uživo ovaj fenomenalni sportski događaj gdje se očekuje atraktivno zanimljiv i kvalitetan basket na kome će sudjelovati timovi iz nekoliko gradova i država Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pokrovitelji Streetballa Rama će biti oglašavani na audio-reklamnoj špici tijekom turnira, a ovisno o visini novčane potpore biti će ispisana imena sponzora na reklamnim banerima postavljenjima uz rub terena, kao i na traci tijekom live prijenosa”, poručuju organizatori.
Sve informacije o timovima, skupinama, rasporedu natjecanja i rezultatima bit će uneseni na međunarodnu svjetsku platformu za basket “playfiba3x3”, a uz niz priloga koji će bti objavljeni u medijima uz najbitnije podatke o natjecanju na Facebook stranicama “Streetball Rama” i @protour.2023.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar