Dan općine Jablanica

Dan općine Jablanica

„Vama i žiteljima Jablanice čestitam današnji Dan općine s iskrenom željom da nastavite s dosadašnjim uspješnim radom u interesu žitelja Jablanice, ali  i cijele Hercegovačko-neretvanske županije“, kazao je dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u obraćanju na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u povodu Dana općine Jablanica.

„Radujući se Vašim dosadašnjim uspjesima, u osobno i u ime Vlade HNŽ iskazujem punu potporu Vašoj opredijeljenosti da Jablanicu dalje razvijate u smjeru centra izvrsnosti obrade kamena, razvijenog poduzetništva i proizvodnje organske hrane,  te prepoznatljivog turističkog odredišta Hercegovine.

Samo takvim promišljanjem i radom Jablanica, ali i druge naše lokalne jedinice, mogu sačuvati bogatu tradiciju, ali i odgovoriti svim zahtjevima modernog vremena i potrebama svojih građana. Vlada HNŽ apsolutno razumije značaj jedinica lokalne samouprave u zadovoljavanju potreba njihovih žitelja, te će svima, u sklopu  mogućnosti i ovlasti, biti pouzdan i iskren partner“, kazao je predsjednik Herceg.

Svečanoj sjednici, osim predsjednika Hercega, bili su nazočni i Šerif Špago, predsjedajući Skupštine, te ministri u Vladi HNŽ: Slađan Bevanda, Donko Jović, Suad Hasandedić, Adnan Faladžić, Rašid Hadžović, Ajdin Teletović, Željko Laketić i Suad Balić, priopćeno je iz Ureda za informiranje Vlade HNŽ.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing