“ADVENT U RAMI”: Pripreme za adventski sajam u punom jeku

“ADVENT U RAMI”: Pripreme za adventski sajam u punom jeku

Pripreme za adventski sajam u sklopu “Adventa u Rami” su u punom jeku, doznajemo u Kulturno-sportskom centru Prozor-Rama. Ovih dana će biti postavljene adventske kućice u kojima će posjetitelji, prema dosadašnjim prijavama izlagača, moći kušati i kupiti domaće proizvode ramskih proizvođača

Na štandovima će se tako naći različiti likeri, domaćih čajevi i zanimljive rukotvorine, pa sve do sira iz mijeha. U ponudi će biti i božićni kolači, pšenica i božićni nakit.

“Najzanimljiviji štand bit će svakako onaj humanitarni, na kojem će grupa djevojaka na vlastitu inicijativu prodavati kuhano vino i fritule, a sav prihod od prodaje će ići u humanitarne svrhe, potrebitima u našoj općini, kako bi radost Božića stigla i u njihove domove”, kažu iz Kulturno-sportskog centra.

Poziv izlagačima još otvoren, očekuje se zanimljiv kulturno-zabavni program

Organizatori pozivaju sve zainteresirane koji se nisu prijavili za sudjelovanje na sajmu, da to još stignu učiniti. Ovo je izvrsna prigoda da izlože i ponude svoje proizvode, kako bi prezentirali ono čime se bave, a istovremeno obogate ovaj događaj.

Podsjećamo, adventski sajam će se održati u nedjelju 19.12. 2021. godine, na Trgu dr. Josipa Stadlera ispred crkve u Prozoru. Prodajni sajam će započeti u 9 sati, a kulturno-zabavni program u 12 sati.

U kulturno-zabavnom programu će nastupiti Dječji zbor župe Prozor, Udruga „Ramska tradicija“ i ramski glazbenici Ana Topić i Ivan Vlajčić.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing