Agencija za lokalni razvoj Prozor – Rama: Odobren projekt iz oblasti turizma “Cycling through Rama”

Agencija za lokalni razvoj Prozor – Rama: Odobren projekt iz oblasti turizma “Cycling through Rama”

U srijedu, 21. prosinca 2016. godine, direktor Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama Ivica Faletar i federalna ministrica okoliša i turizma Edita Đapo potpisali su Ugovor o financiranju i provedbi projekta “Cycling through Rama” (“Bicikliranjem kroz Ramu”).
Agencija za lokalni razvoj je zahtjev za sufinanciranje ovog projekta poslala na temelju javnog poziva “Akcijski plan Strategije turizma Federacije BiH – Transfer za razvoj turizma” koji je objavljen 16. rujna 2016. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 16 000 KM, a Federalno ministarstvo okoliša i turizma odobrilo je sufinanciranje u iznosu od 10 000 KM.
Cilj ovog projekta je označavanjem biciklističkih ruta i predstavljanjem istih kroz izrađeni vodič i video materijal doprinijeti obogaćivanju turističke ponude Općine Prozor-Rama te promociji općine kao jedinstvenog mjesta za odmor i rekreaciju.
Potpisivanje Ugovora održano je u prostorijama Ministarstva u Sarajevu, a provedba projekta počinje nakon uplate financijskih sredstava.

Više informacija o projektima i radu Agencije za razvoj Prozor – Rama saznajte na njihovoj web stranici ovdje.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar