Anita očekuje da će Ramci glasovati za nju

Devetnaestogodišnja Anita Bakić očekuje kako će Ramci glasovati za nju u izboru za Miss Universe Hrvatske. Korjene vuče iz Donje Vasti kod Rame.
Ramkinja porijeklom, devetnaestogodišnja Anita Bakić iz Kutova pokraj Orahovice u Hrvatskoj, u konkurenciji je natjecanja za Miss Universe Hrvatske.

Voli manekenstvo i želi biti uspješna u tome. Završila je školu manekenstva Midikenn Model Management, nakon čega je dobila poziv za casting u Zagreb za Miss Universe Hrvatske.

-Prošla sam na castingu i sada se glasovanjem publike odlučuje tko će ući u drugi krug, u Top 20. Majka mi je porijeklom iz Rame, djevojačko prezime joj je Stojanović. On je rođena u Donjoj Vasti te je živila tamo do svoje trinaeste godine. Predložila mi je da se javim njezinim prijateljima. Uvjerena je kako će oni pomoći u glasovanju, kazala je Anita za Dnevnik.ba.

Glasuje se preko aplikacije Rising Star Media Capital za android mobitele. Aplikaciju je potrebno najprije instalirati, a potom je moguće glasovati označavanjem fotografije kandidatkinje. Desno povlačenje je ''lajk'' a lijevim povlačenjem prsta preko ekrana dajete ''dislajk''. Anita je pod brojem 19.
Dnevnik.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing