Ante Ćališ izabran za sportaša godine u Požegi

Proglašenje sportaša Grada Požege u Gradskom kazalištu prošlo je u apsolutnoj dominaciji košarke.

Za najboljeg sportaša izabran je Ante Ćališ iz Košarkaškog kluba Požega, a za najbolju sportašicu Petra Lovrić, košarkašica Ženskog košarkaškog kluba Požega.

Njihov trener Vladimir Englman je osvojio priznanje u trenerskoj kategoriji i posebno priznanje za zaslužnog pojedinca, a među kadetkinjama nagrađena je Ana Vojtulek, također košarkašica Požege. Košarkaški su klubovi (muški i ženski) osvojili i nagrade za najbolje sportske udruge.

Sretan sam zbog ove nagrade. Isplatio se moj trud. Želio bih zahvaliti suigračima, ovo je nagrada svih nas, naravno i trenera te svih navijača koji su nas podržavali. Pozivam ih da nas i dalje podržavaju da uđemo u kvalifikacije za A1 ligu. To mi je velika motivacija da nastavim dalje. Imam 21 godinu, košarku igram već 7-8 godina. Počeo sam igrati u rodnoj Rami. Studiram prehrambenu tehnologiju na Veleučilištu u Požegi i tu sam treću godinu, super mi je ovdje, velika mi je čas biti sportaš godine ovoga grada – kazao nam je Ante Ćališ, najsportaš Grada Požege.

-Dolazim iz košarkaške obitelji, ova nagrada mi je još veća motivacija da se nastavim baviti time i da se trudim. Nadam se da ću i dalje trenirati u Požegi ako upišem faks bliže. Još nisam odlučila na koji ću fakultet, ali vjerojatno će to biti nešto u Osijeku. Ovo priznanje mi stvarno puno znači i drago mi je što su mene odabrali. Mladima bih poručila da se trude i sigurno će uspjeti – rekla je pak najsportašica Petra Lovrić.
034portal.hr
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar