Barcelona potvrdila veliki transfer: Ivan Rakitić na Camp Nouu!

Barcelona potvrdila veliki transfer: Ivan Rakitić na Camp Nouu!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić potpisao je na pet godina ugovor s Barcelonom, a klubovi su se također dogovorili da u suprotnom smjeru ode na dvogodišnju posudbu Denis Suarez, 20-godišnji ofenzivni vezni koji je do sada igrao za Barcelonu B. 

„26-godišnji hrvatski veznjak dolazi na Camp Nou nakon tri impresivne sezone u Sevilli“, piše službena web stranica Barcelone te nastavlja: 

„Rakitić je vidno napredovao na Sanchez Pizjuanu, postao je ključni igrač momčadi, playmaker i kapetan, te je u protekloj sezoni odveo Sevillu do naslova Europske lige. Trener Unai Emery postavio ga je na mjesto centralnog veznog igrača, a prošle sezone u 59 službenih utakmica postigao je 15 golova za Sevillu. Rakitić je također jedna od glavnih zvijezda hrvatske reprezentacije s kojom se trenutačno nalazi na Svjetskom prvenstvu u Brazilu“, zaključila je Barcelonina službena web stranica.

Sljedeće sezone ćemo, dakle, gledati obračun dvaju hrvatski nogometaša Luke Modrića i Ivana Rakitić u najvećem svjetskom derbiju Real Madrid – Barcelona. Hrvatska će tako postati jedna od rijetkih zemalja s barem po jednim igračem u dvama najvećim svjetskim klubovima.

Izvor: http://gol.dnevnik.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing