BATINAŠI NEVINI: Sin Rade Bošnjaka normalno ide na državni posao

BATINAŠI NEVINI: Sin Rade Bošnjaka normalno ide na državni posao

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, čiji je zaposlenik Darko Bošnjak, sin donedavnog ravnatelja ZZO-a, a koji je predvodio batinaše koji su u Mostaru pretukli Damira Martinca nije poduzela ništa tim povodom.

U Vanjskotrgovinkoj komori, čini se, računaju da su batinaši nevini, te da trebaju dolaziti na posao dok im se ne dokaže krivnja

„Vanjskotrgovinska komora BiH ne može reagirati temeljem natpisa iz medija, jer naša zakonska obaveza je da poštujemo presumpciju nevinosti. Poštujemo rad i nadležnost policijskih, istražnih i sudskih organa Bosne i Hercegovine. U svakom predmetnom slučaju, pa i u ovom, postupit ćemo u skladu s njihovim odlukama, te internim procedurama koje se provode u VTK BiH“, naveli su iz te institucije nakon dva puta ponovljenog upita na istu temu.

Događaj, kako navode u Vanjskotrgovinskoj komori nije samo medijski napisan, nego i službeno zabilježen u MUP-u HNŽ, te Tužiteljstvu HNŽ

„10. 2. 2023. godine u 22.15 sati u PU Mostar obratio se D. M. (1988.) iz Mostara i prijavio, da se s rodbinom nalazio u hotelu “Carpe Diem” na Bišću polju kada ga je putem telefona pozvao D. B. (1989.) iz Mostara i rekao da izađe ispred hotela. Prijavitelj je izasao ispred hotela te kada ga je D. B. pozvao da uđe u vozilo, isti je sjeo i odvoze se u pravcu juga. Ubrzo su stali, nakon čega ga tri nepoznate osobe s kapaljučama na glavi izvlače iz vozila i udaraju. Prijavitelju je nakon toga, ukazana pomoć na SKB Mostar gdje se nisu mogli izjasniti o stupnju ozljeda, a nakon toga, isti je pristupio u Odjel krim. policije i podnio prijavu“, navodi se u biltenu MUP-a HNŽ.

Desetak dana nakon napada, dok svaka baka zna tko je trojac kojeg je Bošnjak koristio za batinjanje, službenih podataka o tome nema. Nevini batinaši mirno idu na posao.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing