Beč otvara vrata za umrežavanje tvrtki i startupa na međunarodnom nivou

Beč otvara vrata za umrežavanje tvrtki i startupa na međunarodnom nivou

Bečka poslovna agencija (Vienna Business Agency) poziva sve tvrtke i startupe, koji žele proširiti svoje poslovanje na međunarodnom nivou, na virtualnu turneju “Open Vienna – A Thriving Startup Ecosystem”.

Online sesija, koja se održava 28. travnja 2021. godine, od 9.15-13.30h u sklopu konferencije ViennaUP’21, pružit će svim učesnicima priliku da istraže inovativni duh austrijske prijestolnice.

Program događaja obuhvata praktičan uvid u izlazak preduzeća na inostrano tržište, otvaranje GmbH odnosno d.o.o. korak po korak, detalje o mogućnostima financiranja i sufinanciranja poslovnih poduhvata u Beču i konzultacije 1:1 sa stručnjacima Poslovne agencije Grada Beča (Vienna Business Agency).

Sudionici će također saznati kako mogu proširiti svoje poslovanje čak i u ovim izazovnim vremenima te dobiti priliku za širenje mreže kontakata u Beču. Učešće je besplatno. Svi zainteresirani se mogu registrirati na početnoj stranici događaja. U cilju što preciznijeg spajanja sa odgovarajućim sugovornicima i što boljeg umrežavanja sa ostalim učesnicima odnosno kompanijama, neophodno je detaljno popuniti profil za prijavu. Poznati uspješni bečki startupi kao što su TourRadar, Kaleido AI ili Gurkerl, fintech akcelerator Elevator Lab i mnogi drugi već čekaju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing