• Bespovratna pomoć za digitalnu transformaciju poduzeća u BiH: Tri koraka do 200 tisuća KM
  • Bespovratna pomoć za digitalnu transformaciju poduzeća u BiH: Tri koraka do 200 tisuća KM

Bespovratna pomoć za digitalnu transformaciju poduzeća u BiH: Tri koraka do 200 tisuća KM

EU4BusinessRecovery i UNDP obavještava sve zainteresirane da je 5. kolovoza produžen rok za prijave na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju poduzeća u sektoru poljoprivrede u Bosni i Hercegovini.

Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem sljedećeg linka.

Proces prijava omogućen isključivo elektronski, putem online platforme https://javnipoziv.undp.ba, krajnji rok za podnošenje prijava je 29. kolovoza 2022. godine, do 17 sati.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti putem e-maila: [email protected] u vremenskom periodu od 14. 7. 2022. do 22. 8. 2022. godine. Na sve upite koji stignu prije i poslije navedenog roka neće se odgovarati.

Prije postavljanja pitanja zainteresirani podnositelji prijava trebaju pažljivo pročitati dokument Smjernice za podnosioce prijava i postojeća pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv. Projekt neće odgovarati na već odgovorena pitanja.

APLICIRAJTE

Projekat EU4BusinessRecovery financiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini (BiH) u partnerstvu sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH i Međunarodnom organizacijom rada (ILO).

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar