Bez razloga i bez pameti svrstavamo se još jednom u koš kojem ne pripadamo

Bez razloga i bez pameti svrstavamo se još jednom u koš kojem ne pripadamo

20.3. – Ponedjeljak

Golotinja opet trese bh. institucije

Nakon što je gola sutkinja dobivala bolje na uredskom stolu, u iz ureda Uprave za neizravno oporezivanje stigla je fotograja kako kolega polugoloj kolegici izravno pomaže u problemima s leđima. Kako bi dokazali da ne postoje samo da prikupljaju poreze i ljenčare, Uprava se odmah dala u progon polugole djelatnice, masažera i fotografa. Padoše tako oni koji su goli razgolili državu.

21.3. – Utorak

Usvojena je rezolucija protiv rezolucije

Zastupnički dom Federacije, bez Hrvata, usvojio je rezoluciju protiv federalizacije. Na europskom putu, odbijen je europski prijedlog, a sve to, kako tvrdi Damir Mašić iz SDP-a, koji je predložio rezoluciju, da se spriječe nove svađe. A rezolucija Federacije protiv federalizacije je izglasana u svađi. Tako se mi mirimo.

22.3. – Srijeda

”Nećete moći sigurno hodati ulicama”

”Nećete moći sigurno hodati ulicama”, poručio je turski predsjednik Europljanima. Poručio je to, u jednu ruku, i bošnjački predsjednik, odnosno predsjednik BiH, jer je Recepa Tayyipa Erdogana svojevremeno Bakir Izetbegović proglasio predsjednikom BiH. Bez razloga i bez pameti svrstavamo se još jednom u koš kojem ne pripadamo. A žalbeni postupak u Haagu, u kojem hercegbosanska šestorka pokušava dokazati da nisu dio zločinačkog poduhvata pokrenula je salve komentara koji dokazuju da još uvijek postoje oni koji bi se lako i rado uhvatili i oružja i zločina i poduhvata.

23.3. – Četvrtak

Država radi pješke, objavile su neke državne institucije koje su se od početka tjedna borile s padom servera i nemogućnošću da uđu u bilo kakav informacijski sustav.

Kažu, ima papira, pa se ono što se slalo sustavom, printalo i nosilo iz ureda u ured. Tako je država malo protegnula noge, a jednako je brza – putovala pješke ili kanalima pregrijanog servera.

24.3. – Petak

Razriješila je policija pljačke u Hercegovini te slučajno spriječila još jednu. Sad su ”povratnici” u kaznena djela u rukama pravosuđa koje nerijetko puštaju ovakve prijestupnike jer pravosudne fotelje žele graditi karijere na velikim slučajevima pa biraju što će im činiti statistiku.

25.3. – Subota

Ugašena su svjetla za spas planete Zemlje. Ne bi bilo loše da se netko od silnog zagovaratelja spasa planete sjeti spasiti tisuće onih koji u BiH još uvijek nemaju struje.

26.3. – Nedjelja

Pomaknuli smo sat naprijed. Ubrzali smo vrijeme u ovoj zemlju u kojoj vrijeme stoji već dvadesetak godina. Sve što je moglo popucati u BiH, popucalo je. Najveće ljubavi, ovjerene koalicijskim potpisima, nestale su i vratili se su se ljubavnici na početne pozicije pred političkom posteljom.

Berislav Jurič

Bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar