BILI SU U RAMI, EVO ŠTO KAŽU: Spavao sam kao beba; Ovdje se osjećam kao kod kuće

BILI SU U RAMI, EVO ŠTO KAŽU: Spavao sam kao beba; Ovdje se osjećam kao kod kuće

Nakon niza članaka Gdje za vikend ili zašto posjetiti Ramu, u kojima donosimo razloge onima koji naš prirodni dragulj još nisu otkrili, objaviti ćemo i par dojmova onih koji su već dolazili/noćili u našoj Rami.

Na internet stranici booking.com nižu se samo pozitivna iskustva onih koji su odsjedali u općini Prozor-Rama, a naši lokalni ugostitelji su, sudeći prema komentarima – više nego zadovoljili.

Donosimo samo neke od komentara na lokalni smještaj, prirodu:

-Pogled je prekrasan, a vlasnici su tako pažljivi i prijateljski nastrojeni.

-Izuzetna usluga, ljubazni domaćini, mir, udobnost, prostranost objekta, divno okruženje.

-Sve je bilo savršeno od ljubaznosti gazdarice do čistoće, udobnosti sve sve pohvale.

-Naš boravak ovdje bio je nevjerovatan. Sve je bilo savršeno. Domaćin i njegova supruga su bili super ljubazni i osjećali smo se kao da smo kod kuće. Lokacija je odlična i sve je vrlo blizu. Toplo preporučamo svima koji žele pobjeći iz urbane gužve…

-Sjajna gostoprimljivost, dobri kreveti…

-Kreveti su kao oblaci, spavao sam kao beba. Domaćini su najvjerovatnije najljubazniji ljudi koje ćete ikada sresti. Sjajno mjesto za pobjeći iz grada.

-Domaćini su vrlo ljubazni. Mjesto je odlično pozicionirano, a apartmani jako čisti…

-Za one koji uživaju u miru, toplom mjestu sa toplim domaćinima, i čistim prostorom – ovo je savršeno za vas! Prezadovoljni smo uslugom, ponudom A TEK OČARAVAJUCIM POGLEDOM!  

Neki su došli u Ramu i tu zauvijek ostali, brojni su otišli i pate za rodnim krajem, neki se zaljubili u Ramu i uvijek se rado vraćaju i rado je se sjećaju.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing