Bivša njemačka prostituka koja se udala za pripadnika tzv. Islamske države otkriva svoj život

Bivša njemačka prostituka koja se udala za pripadnika tzv. Islamske države otkriva svoj život

Bivša prostitutka koja je svojedobno otišla u Siriju kako bi se udala za terorista tzv. Islamske države medijima je otkrila kako je prvu bračnu noć provela u sobi za mučenje koja je bila puna krvavih tragova. 26-godišnja njemačka državljanka turskog porijekla, Derya O., koja je trenutno u istražnom zatvoru, novinarima je ispričala kako je završila u redovima najpoznatije svjetske teroristčke organizacije.

– Nekoliko godina sam u Njemačkoj hodala s jednim od šefova Hells Angelsa. Bila sam jako nesretna sa svojim životom, a onda sam na internetu upoznala Marija Sciannimanica – počela je svoju ispovijest Derya O. On joj je počeo pričati o Islamskoj državi, svom prelasku na islam te kako je zbog ‘novog života’ čak napustio svog voljenog ljubimca, psića Lunu, te otišao u Siriju. Nakon što joj je rekao kako nije oženjen ona je odgovorila: – OK, onda ćemo se vjenčati.

Dva mjeseca kasnije Derya je ostavila sve u Njemačkoj, otputovala u Tursku pa krišom prešla granicu sa Sirijom. – Prvi puta kada sam vidjela Marija bio je odjeven u vojničku uniformu, imao je bradu i oružje… Izgledao je sjajno – rekla je.

No, njihova prva bračna noć nije baš prošla u romantičnim okolnostima. Naime, bili su ‘smješteni’ u jednoj od soba koju je ISIS ranije koristio za mučenje zarobljenika. – Sa stropa su visili lanci, na zidovima su bili tragovi krvi, bilo je jezivo – opisala je scene koje će pamtiti cijeli svoj život. Nakon prve bračne noći sa svojim suprugom, Derya se ubrzo suočila s načinom života i novim pravilima koja vladaju na teritoriji pod kontrolom ISIS-a.

Naime, Derya je, kao i sve žene ondje, morala cijelo vrijeme nositi burku pa je ubrzo počela shvaćati da i nema baš puno zajedničkog s ISIS-ovcima i njihovim izopačenim shvaćanjem islama. – Ja ustvari nisam željela sve to. Htjela sam pomagati djeci u Siriji – dodala je.

Ubrzo su se ona i njen muž preselili u Irak gdje se 2015. godine rodio njihov sin, a nakon mnogobrojnih svađa par se rastao. No, vrlo brzo nakon ljubavnog kraha, Deryu je zaprosio izvjesni Denis Cuspert, bivši reper, poznatiji pod umjetničkim imenom Deso Dogg koji je bio najtraženiji ISIS-ov terorist porijeklom iz Njemačke.

– Bio je često kod nas doma, on je jedno jako slatko ljudsko biće – opisala ga je Derya, no svejedno se odbila udati za njega te je izabrala postati druga žena još jednog stranog ISIS-ovog borca, Belgijca Abua Salahuddina.

– Sve je bilo lijepo… Ali jednog dana Abua su ustrijelili iz drona. Umro je dva mjeseca kasnije. Bože, kakvu nesreću ja imam s muškarcima. Svi oko mene umiru – požalila se Darya. Nakon Abuove smrti, ona se vratila svom prvom mužu Mariju Sciannimanicu, ali i on je ubrzo – pogubljen. ISIS-ovi teroristi su ga, naime, optužili da špijunira u korist neprijatelja, uhitili, mučili pa nakon brzog suđenja smaknuli.

To je Daryji bio znak kako i ona mora napustiti Siriju. Pobjegla je iz tzv. Islamske države te pomoću krijumčara ljudima prešla iz Sirije u Tursku.

Ondje su je uhitile turske vlasti te u ljeto 2017. godine izručile Njemačkoj. Derya O. je sada u istražnom zatvoru te je jedna od petero njemačkih državljana-članova ISIS-a koji su pod istragom nakon povratka iz Sirije.

 

/Izvor: Republikainfo.com/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing