Bivši hajdukovac umalo stradao u Mostaru: “Instinktivno sam se samo povukao prema nazad. Što reći, strava.”

Bivši hajdukovac umalo stradao u Mostaru: “Instinktivno sam se samo povukao prema nazad. Što reći, strava.”

S tribine na kojoj su bili navijači Veleža ispaljeno nekoliko raketa, zbog čega je utakmica još jednom prekinuta, a jedna od raketa skoro je pogodila bivšeg nogometaša Tomislava Kiša.

Što reći? Strava… Rekao nam je Tomislav Kiš (29), bivši nogometaš Hajduka i igrač Zrinjskog nakon što je skoro pogođen raketom na mostarskom derbiju između Veleža Zrinjskog, u kojem je domaćin pobijedio 3-0. – piše 24sata.hr

@nogometnifanatikRed Army gađao Kiša raketama#redarmy#mostar#zrinjski#velež#ultrasi#hercegovina#bih♬ Capcarap – Cunami Flo

Dugo mostarski derbi nije bio ovako dočekan. Velež do trenutka utakmice više od tri godine nije imao pobjedu protiv gradskog rivala, koji je prošle godine osvojio prvenstvo, a ove sezone igra i skupinu Konferencijske lige.

Utakmicu su, međutim, zasjenili prekidi u režiji domaćih, ali i gostujućih navijača. Prvo su navijači Zrinjskog s tribina bacali baklje u teren, a sukobili su se i s navijačima prema bosanskohercegovačkim medijima, naposlijetku i s policijom.

Mostar: FK Velež nakon tri godine uspio pobijediti gradskog rivala HšK Zrinjski

Drugi prekid dogodio se zbog transparenta kojeg su unijeli navijači Veleža, na kojem su bili kukasti križ, ustaško U, Davidova zvijezda i muški spolni organ. A zatim je s tribine na kojoj su bili navijači Veleža ispaljeno nekoliko raketa, zbog čega je utakmica još jednom prekinuta, a jedna od raketa skoro je pogodila Kiša!

“Nisam ni vidio da leti… Doslovno mi je raketa prošla nekoliko centimetara od glave”, rekao nam je bivši nogometaš Hajduka.

Split: Slavlje Hajdukovaca nakon pobjede nad Stromsgodsetom 2:0

Dodao je: “Instinktivno sam se samo povukao prema nazad. Što reći, strava.”

Mostar: HŠK Zrinjski i FK Velež odigrali zaostali susret 3. kola Premijer lige BiH

Pobjedom na utakmici Velež se približio vodećem Borcu (33 boda) i drugoplasiranom Sarajevu (27). Zrinjski ima 26 bodova s utakmicom manje, a Velež ima 25 bodova.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing