Borussia želi s Mandžukićem prekinuti dominaciju Bayerna

Borussia želi s Mandžukićem prekinuti dominaciju Bayerna

Bivši sportski direktor Bayerna, a danas savjetnik Borussije Mathias Sammer preporučio je upravi kluba da za iduću sezonu dovede 33-godišnjeg Hrvata.

Njemački Bild piše kako će Borussia Dortmund u ljetnom prijelaznom roku opet pokušati dovesti hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Bivši sportski direktor Bayerna, a danas savjetnik Borussije Mathias Sammer preporučio je upravi kluba da za iduću sezonu dovede 33-godišnjeg Hrvata, a predsjednik Hans-Joachim Watzke i sportski direktor Michael Zorc smatraju da je vrijedno pokušati, javlja HRT.

Mandžukića, koji ima ugovor s Juventusom do 2021. godine, su željeli u Dortmundu i prošle godine, odmah nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, no Juventus ga tada nije htio pustiti. Sammer dobro poznaje Mandžukića jer je radio u Bayernu kad su Bavarci 2013. osvojili naslov europskog prvaka s Hrvatom kao glavnim napadačem. Budućnost hrvatskog napadača u Torinu ovisi o tome tko će biti novi trener “Stare dame” nakon odlaska Massimiliana Allegrija. Postoje mnogi potencijalni kandidati, a trenutačno se po medijima najviše “vrti” ime trenera Chelseaja Maurizija Sarrija, koji bi mogao dobiti otkaz u Londonu usprkos solidnoj sezoni, a njegov ofenzivni stil nogometa sviđa se upravi torinskog kluba, javio je HRT.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar