Breljanski Ischariotzcky ima novi singl “Temper”: Je li uopće moguće mijenjati sebe u ovom stadiju života

Breljanski Ischariotzcky ima novi singl “Temper”: Je li uopće moguće mijenjati sebe u ovom stadiju života

Breljanski bend Ischariotzcky objavio je novi singl “Temper” kojim nastavlja uvoditi u nadolazeći album. Joško Klarić kao autor glazbe i teksta i ovoga puta predstavlja svoj prepoznatljivi indie pop zvuk.

“Tema pjesme je, kako i naziv aludira, propitivanje vlastitog temperamenta i postavljanje konstantnog pitanja je li uopće moguće mijenjati sebe u ovom stadiju života. Što smo sve izgubili zbog usađenog ili naučenoga i može li išta i itko na ovome svijetu dovoljno utjecati kako bismo popravili svoje mane i prestali ponavljati pogreške”, kaže Joško.

Singl “Temper” prati i videospot koji se nastavlja na temu, a prenosi glavnu poruku – trenutna promjena ili novi početak ne znači da se stara navika neće vratiti. Spot je nastao uz pomoć dosadašnjih suradnika iz BONK studija, a sniman je u Leekarija Barber Shop u Splitu. Joško Klarić potpisuje režiju spota, a pridružio se i Nevenu Marincu s kojim je zaslužan za miks i master singla.

Produkcijski Ischariotzcky nastavlja eksperimentirati sa zvukom

Predstavljajući nove instrumentacije i efekte, oblikovali su vlastiti izričaj. Nakon što je singlom “Commitment” bend napravio proboj na inozemno tržište, vrteći se na četiri kontinenta, nasljednik “Fury Of The Nile” nastavio je uspjeh te oba singla broje 80.000 preslušavanja na Spotifyju diljem svijeta.

Novi singl “Temper” nastavlja davati uvid u nadolazeći album benda Ischariotzcky. Pjesma u izdanju LAA / Basic & Rough dostupna je na svim glazbenim digitalnim servisima.

Foto: Ischariotzcky, Ramski Vjesnik

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing