• ČESTITKA: 25. travanj – Dan OŠ Marka Marulića Prozor
  • ČESTITKA: 25. travanj – Dan OŠ Marka Marulića Prozor
  • ČESTITKA: 25. travanj – Dan OŠ Marka Marulića Prozor
  • ČESTITKA: 25. travanj – Dan OŠ Marka Marulića Prozor
  • ČESTITKA: 25. travanj – Dan OŠ Marka Marulića Prozor

ČESTITKA: 25. travanj – Dan OŠ Marka Marulića Prozor

Dana 25.travnja Osnovna škola Marka Marulića Prozor slavi Dan škole.

Ove godine je to posebna i drugačija  proslava.

S jedne strane smo tužni  jer to nije proslava  uz smijeh učenika. Nije to proslava kada na pozornici ponosno stoje mali recitatori i krasnoslove najljepše stihove ikad napisane.

Nije to proslava kada male zvjezdice u ritmu glazbe plešu ponosno kao na svjetskoj pozornici i kada mali glumci nastoje zadiviti, nasmijati i oduševiti publiku.

Nije to proslava kada školski  dječji zbor Djeca Rame  punim dječjim srcima i glasom pjesmom slavi rođendan svoje škole i nije im ravan nitko na ovom svijetu.

Na žalost, ove godine proslava nije u takvom ozračju.

Ali smo i ponosni!

Ponosni smo na sve vas dragi učenici, roditelji i nastavnici što smo u ovakvim teškim uvjetima, uvjetima u kojima je ugroženo  zdravlje svih nas pronašli način da održimo naše zdravo  zajednišvo, našu vjeru u učenje i međusobno pomaganje .

Ponosni smo na učenike koji svakodnevno prate nastavu iz svojih domova i nastoje biti što bolji učenici oslanjajući se na povjerenje između njih i učitelja i shvaćajući ozbiljnost i težinu vremena izvršavajući sve zadane obveze.

Na nastavnike koji ulažu sva svoja znanja i sposobnosti, svoju snagu, kreativnost i snalažljivost da slikom i zvukom dosegnu do svakog učenika , da svaki dan uđu u svoju učionicu i budu učitelji.

Na roditelje koji svakodnevno pomažu i učenicima i nastavnicima vjerujući u znanje i cijeneći važnost i vrijednost učenja i obrazovanja.

Proći će i ovo, prevladat ćemo ovo teško vrijeme i ponovno ćemo na našoj pozornici za Dan škole ponosno gledati vrhunske glumce i plesače  i slušati najljepše stihove i pjesme.

SRETAN DAN ŠKOLE svim učenicima i djelatnicima!!!

OŠ Marka Marulića Prozor

Donosimo nekoliko fotografija prošlogodišnje Školske priredbe.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar