Čestitka načelniku općine Prozor-Rama u povodu Dana općine

Čestitka načelniku općine Prozor-Rama u povodu Dana općine

Članovi općinske organizacije HDZ-a 1990 uputili su čestitku načelniku općine Prozor-Rama dr. Jozi Ivančeviću u povodu Dana općine.

Poštovani Načelniče, dr. Jozo Ivančeviću,

I ovim putem, uz Dan općine Prozor – Rama, čestitamo ti na uspješnom radu koji si obavljao cijelo vrijeme tvog mandata. Proveo si brojne projekte kojima se popravljao život svih građana naše općine. U ovu općinu si donio ne samo novce koji  ovoj općini s pravom pripadaju, već i jednu pozitivno ozračje, vjeru da prava male lokalne zajednice mogu biti dostižna. Sve to je donosilo ramskom narodu nove vrijednosti kao što su putovi i ceste, vodovod, rasvjeta, bolji okoliš, zapošljavanje, poboljšanje zdravstva, školstva, sporta, kulture. Kao što se sve češće čuje, Prozor  polako postaje fini europski gradić.

Poštovani Načelniče, posebno ti čestitamo na odlučnosti i hrabrosti kojom se suprotstavljaš interesima velikih centara i tako vraćaš ovoj općini ono što njoj i pripada. Iznimno je vrijedno i tvoje nastojanje da cijenimo i uvažavamo povijesne vrijednosti kojima se možemo ponositi.

Napose ti iskazujemo potporu u suprotstavljanju bezidejnim i zlim tipovima, pa i grupicama, koji uporno omalovažavaju sve što se radi u općini, onima koji  bi brzo rasprodali sve općinske interese, očajničkim vapajima i trećerazrednim betonskim glavama, novim povjesničarima koji bi da povijest krene od njih. Njihova pisma i crteži su puni jada i očaja jer svojim šefovima u Mostaru i Sarajevu ne mogu predati ono za što si se ti izborio. Ne obraćaj na njih nikakvu pozornost, već nastavi raditi prave projekte na korist cijelog ramskog naroda. U tome ćeš imati svu našu potporu.

Jer, povijest neće pamtiti jade i očajnike, već samo dobre projekte i snažne ljude.

 

Prozor – Rama, 07.09.2017.                                                       Članovi Općinskog odbora

                                                                                                          HDZ 1990 Prozor – Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar