Čestitka predsjednika Lasića u povodu početka nove školske godine

Čestitka predsjednika Lasića u povodu početka nove školske godine

Denis Lasić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, u povodu početka nove školske godine, učenicima, roditeljima i prosvjetnim djelatnicima u HNŽ uputio je čestitku u kojoj stoji:

''Dragi učenici i učenice, želim vam sretan početak nove školske godine. Na poseban način, uspješan početak školske godine želim prvašićima koji će danas započeti novo razdoblje u životu. Vjerujem kako ćete se, u godini pred vama, ali i tijekom cijeloga školovanja, uspješno nositi sa školskim obvezama i kako će vam školski dani ostati u najljepšoj uspomeni.

Poštovani učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori, dragi kolegice i kolege i vama želim sretan početak nove školske godine. Vaš poziv jedan je od najljepših i najplemenitijih, ali i najodgovornijih poziva, jer na vama je zadaća obrazovanja, ali i odgoja naše djece. Siguran sam u to kako ćete, kao i do sada, predano raditi na prenošenju znanja, koje će biti od koristi cijelom društvu.

Poštovani roditelji, i s vama dijelim sreću početka nove školske godine. Vaša je uloga u obrazovnom procesu nezamjenjiva, jer samo u stalnoj suradnji i međusobnom razumijevanju roditelja i prosvjetnih djelatnika obrazovat ćemo naraštaje na koje ćemo biti ponosni.

Danas i vas, poštovani vozači, podsjećam na to kako učenici kreću na put prema učionicama, te vas molim i pozivam na oprez, osobito u blizini škola.

Još jedanput, draga djeco, želim vam puno uspjeha u školovanju, a vašim roditeljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima, želim puno strpljenja i razumijevanja za vas, vaše školovanje i odgoj'',priopćeno je iz Službe za informiranje Vlade HNŽa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar