Čilić osim titule dobio i mentalni rat: Danas protiv mene svi riskiraju

Čilić osim titule dobio i mentalni rat: Danas protiv mene svi riskiraju

MARIN ČILIĆ osvojio je četvrti naslov u najboljoj godini svoje karijere. Nakon US Opena pokazao je da ima namjeru nastaviti tamo gdje je stao, iako tvrdi da mu je danas puno teže igrati u ulozi favorita. 

Čilić je slavio na ATP-u u Moskvi, igrat će na završnom Mastersu, a smiješi mu se i posebno priznanje ATP-a u jednoj od tri kategorije u kojima je nominiram.

Za 13. naslov karijere pobijedio Španjolca Roberta Bautista Aguta.

"Ovaj tjedan pomogao mi je i da dobijem neke mentalne bitke. Sada svi u meč sa mnom ulaze kao da nemaju što izgubiti, igraju puno riskantnije. Danas mi je teže igrati i moram biti koncentriran i spreman na to" 

"Bilo je to tvrdo finale, kao što sam i najavljivao i očekivao. Roberto Bautista Agut je dobar tenisač, sjajan s osnovne linije. Nisam servirao kako sam želio, no iz igre sam odigrao dobro i pametno i zasluženo podigao titulu. Ovo je moja četvrta titula ove godine, nikada nisam osvojio toliko u jednoj godini. Drago mi je što sam nakon US opena nastavio s pobjedama," kazao je Čilić.

Pobjednika US Opena do kraja godine očekuju još dva turnira, Pariz i završni Masters u Londonu.

"Ove godine sam odlično igrao u dvorani i to mi daje veliku motivaciju. Nadam se kako ću još podići razinu igre. Turnir u Moskvi mi je bio vrlo bitan da nastavim s pobjedama," poručio je Čilić iz Moskve.
 /index.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar