Ćiro: Šimić je budala, a Boban je kriv za poraz od Francuske

Ćiro: Šimić je budala, a Boban je kriv za poraz od Francuske

Da me je Dario Šimić nazvao, imao bi u meni najvećeg saveznika. A on mene vrijeđa. Ma, imaju šanse protiv Mamića kao miševi u bugarskoj radnji, rekao je Ćiro Blažević.


Nakon pobjede u derbiju čestitaju mu svi. Od gradonačelnika Tuzle do običnih mještana. No čim je zapalio cigaretu, okrenuo se – Mamiću.

– Šimić je budala. Nemaju oni šanse protiv Mamića koji, zamislite, kaže da sam škrtac. Ja škrtac? Kako ga nije sram, njegovoj prvoj supruzi Nadi kupio sam butik od kojeg živi! Da, butik. Došao Slavko Ištvanić i moli me da mu kupim lokal. Zovem kćer i kažem: Prepiši odmah lokal na Ištvanića. Dolazi Vjeko Škrinjar da nema gdje živjeti. Odmah sam mu kupio stan. I ja sam onda škrt?

Mamiću neće nikada oprostiti što ga je otjerao iz Dinama.

– Njegova je izmišljotina ova udruga građana. Omogućio je Mamiću da zaradi 130 milijuna eura, a Hajduk grca u dugovima. 

Milanović i Jovanović?

– Znate što je vlast? Pa mene je iz Hajduka otjerao Ivo Sanader. Jovanović je tu papak. On ne može otjerati Mamića. Je li sad vidite što je moć – rekao je legendarni Ćiro Blažević.

U 80. je godini, a ima jednu neostvarenu želju.

– Kad umrem i dođu predsjednici klubova koje sam trenirao da održe govor, da ne izgleda ovako. Prvi priča, a moja kćer Katarina u plač. Priča drugi, a kćer Barbara u plač. Onda mikrofon uzme Mamić, a moja supruga se sruši u smrtnu postelju. To ne bih htio – izjavio je “trener svih trenera”.

Još je nešto otkrio o Mamiću.

– Mi se ne pozdravljamo. On je monstruozan čovjek – kazao je Blažević.

Prati sukob Zvonimira Bobana i Zdravka Mamića.

– Da nije bilo Bobana, bili bismo prvaci svijeta! Pa je li vi znate što mi je napravio? Igramo protiv Francuske, a on se zamara slovima o Goranu Ivaniševiću. Raspoređuje igrače tko će koje slovo nositi, ti ovo nosi, ti stani ondje. Kao, ‘thanks Goran’. A mi igramo za finale SP-a?! Vidite gdje je njemu bila glava? On me uništio. Brazil je bio u rasulu, razbili bismo ih – izjavio je Ćiro i dodao:

– Da nisam tad prošao Ukrajinu u kvalifikacijama, bacili bi me morskim psima.

Otkrio je Ćiro da još čuva kapu policajca Davida Nivela. Na temu najboljeg hrvatskog trenera za njega nema dvojbi.

– To je Robert Prosinečki – zaključio je Ćiro.

Izvor:https://24sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar