Čovićevi i Izetbegovićevi uhljebi povećali paušale dok korona puni groblja

Čovićevi i Izetbegovićevi uhljebi povećali paušale dok korona puni groblja

Općinsko vijeće Travnik usvojilo je u srijedu odluku o uvećanju vijećničkih paušala, čiji će mjesečni bruto iznos, umjesto 405 KM, iznositi nešto više od 462 KM. Paušali predsjednika klubova političkih stranaka uvećani su sa 462 KM, na bruto iznos od oko 520 KM.  Toliku plaću bi poželjeli mnogi Travničani zaposleni u privatnom sektoru. Odluku je izglasalo 22 vijećnika bratskih stranaka HDZ BiH i SDA osim dr. Velimira Veljana koji je smogao snage oteti se  iz knadži bestidnika.

Nezapamćeno drsko, nečovječno su stari proračunski gramzljivci donijeli odluku o povećanju paušala. Sramnu ulogu su odigrali i jezivu čestitku katolicima za Uskrs poslali vijećnici stožerne stranke HDZ-a BiH izuzev čestitog liječnika, moralne gromade, dr. Velimira Veljana.

Povećanjem paušala, dok traje grčevira borba za živote i cjepivo, partnerstvo HDZ-a BiH i SDA je ogolilo sav jad i moralnu fekaliju bestidnih kleptomana i nikakvo licemjerstvo vijećnika SDA koji će tobože pare uplaćivat u  humanirane svrhe ih ne može amnestirati.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar