Crvenom križu Prozor Rama i Udruzi Djeca nade donirano auto. ČESTITAMO!

Djelatnici Crvenog križa Prozor Rama i članovi Udruge „Djeca nade“ primili su danas vrijednu donaciju.

Riječ je o donaciji vozila marke FORD TRANSIT 2010 čije je ključeve, danas u 11 i 30 sati, u ruke tajnika Crvenog križa Prozor Rama Danijela Tučića predao ramski zet Branko Tijan.

Ovaj projekt su sufinancirali Ljuban Dedić iz Rame i Matijas Westermann  uz pomoć župljana župe Kusnacht  Erlenbach, koji su zajedno omogućili da Branko Tijan doveze vozilo u Ramu i ostavi ga u rukama Crvenog križa  Prozor Rama i Udruge „Djeca nade“ u Prozoru.

„ Ja sam ramski zet. Dolazim svakog ljeta. Imate prekrasnu prirodu ovdje u kojoj  uživam. Suradnja s Udrugom 'Djeca nade' je započela kada smo pripomogli u slanju jednog dečka na rehabilitaciju u Tuzlu, prilikom čega  smo ponudili i drugi vid pomoći… i eto tako je došlo i do ove donacije koju smo danas uručili za potrebe Crvenog križa Prozor Rama i Udruge 'Djeca nade' u Prozoru. Drago će nam biti  da ostanemo u kontaktu i održimo suradnju.“  kazao je za Ramski vjesnik Branko Tijan, osoba koja je odigrala bitnu ulogu u realizaciji ovog projekta značajnog za općinu Prozor Rama.

„Ovom prigodom zahvaljujem Branku Tijanu i njegovoj obitelji  te župljanima župe Kusnacht  Erlenbach u Švicarskoj koji su se uključili u akciju prikupljanja pomoći djeci s posebnim potrebama i drugim potrebitima u našoj općini. Darivanjem ovog vozila oni su pokazali razumijevanje za tešku situaciju u kojoj žive naši sugrađani. Ostajemo u kontaktu i dogovaramo proširenje ove suradnje i ubuduće.“ Kazao je Josip Juričić, pomoćnik Načelnika i predsjednik Crvenog Križa Prozor Rama.

Ovom događaju uručivanja donacije nazočili su djelatnici i članovi  Crvenog Križa prozor rama, Općine Prozor Rama i UGRPP „Djeca nade“, prozorski župnik don Stipo Knežević i mladomisnik Ljubo Zelenika koji je blagoslovio novo vozilo.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar