Damir Beljo ipak neće boksati za titulu svjetskog prvaka ovoga prosinca

Damir Beljo ipak neće boksati za titulu svjetskog prvaka ovoga prosinca

Naš najbolji boksač Damir Beljo 28. prosinca trebao se boriti za titulu svjetskog prvaka u francuskom Marseillu. Bombarder s Neretve snage je trebao odmjeriti s Arsenom Goulamirianom.

No, nažalost danas je stigla vijest kako do meča ipak neće doći. Vijest i razloge zbog kojih neće biti meča krajem ovoga mjeseca, na svom Facebook profilu objavio Damir Beljo, s nadom kako će do meča doći za tri mjeseca.

Opet tuzna vjest…Mec za svijetsku titulu otpada…Potpisali smo i sve napravili sto se nas tice i sve je islo kako treba, ali WBA nije dozvolio da se borim jer nisam u top 15 u WBA…Njegovi promotori su rekli da to nece biti problem,medjutim to je glavni razlog zasto ne boksam jer me nisu ubacili u top 15 kod WBA…
Obecali su da se borim u ozujku sljedece godine za svijetski naslov i da ce me do tad ubaciti u izazivace jer im je interes da bude mec izmedju mene i Arsena…Krvavo treniram u UFD gym u Dusseldorfu i zao mi je sto je ovako…Potrudit cu se da budem maksimalno spreman za ozujuak iduce godine …Hvala svima na velikoj podrsci i Bog vas sve blagoslovio.
-Damir Beljo

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar