• DAN OPĆINE PROZOR-RAMA 2022: Od veslačke regate do Dana šljive
  • DAN OPĆINE PROZOR-RAMA 2022: Od veslačke regate do Dana šljive
  • DAN OPĆINE PROZOR-RAMA 2022: Od veslačke regate do Dana šljive

DAN OPĆINE PROZOR-RAMA 2022: Od veslačke regate do Dana šljive

Dan općine Prozor-Rama i ove će se godine svečano proslaviti bogatim programom u trajanju od 21. kolovoza do 20. rujna. Na sami Dan općine, 8. rujna 2022. godine, položit će se vijenci kod Ramskog križa na Šćitu u 10:30, a zatim upriličiti i sudjelovanje u svečanoj svetoj misi u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u 11 sati. 

Program za ovogodišnji Dan općine Prozor-Rama započet će jubilarnom 10. “Lake to lake” regatom na Ramskom jezeru, a potom i tradicionalnim “Noćnim malonogometnim turnirom” koji se igra na igralištu OŠ “Marko Marulić” u Prozoru od utorka 23. kolovoza. Četvrtfinalni susreti se očekuju 4. rujna, a utakmica za treće mjesto, kao i ona finalna 8. rujna.

Svi ljubitelji kulturnih događaja moći će 28. kolovoza uživati u smotri folklora “Gange svoje zaboravit neću” koja će se održati na Trgu Josipa Stadlera u Prozoru. Izložba umjetničkih slika akademskog slikara Tomislava Zane održat će se u petak, 2. rujna 2022. godine, u Domu kulture.

Svečana sjednica povodom Dana općine Prozor-Rama održat će se u utorak 6. rujna 2022. godine, nakon polaganja vijenaca poginulim ramskim braniteljima kod spomenika u Prozoru. Isti dan, Prozor će dobiti još jedan zanimljiv spomenik i vrijedan kiparski rad, riječ je o “Gastarbajteru” akademskog kipara Petra Dolića.

Ove godine sve žitelje općine Prozor-Rama, ali i drage goste iz BiH i regije očekuje dvodnevni događaj “Dani šljive – Rama 2022”, a kojim će se službeno i zatvoriti program Dana općine Prozor-Rama 2022.

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing