• “DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”
  • “DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”

“DANI DARIVANJA – ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU”

“DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju” naziv je projekta koji je pokrenuo Crveni križ općine Prozor-Rama kako bi se nabavilo specijalizirano vozilo za prijevoz djece  s poteškoćama u razvoju. 

Crveni križ općine Prozor-Rama osim svojih redovnih aktivnosti organizira prijevoz i to tri puta tjedno,  ponedjeljkom, srijedom i petkom, za odlazak djece u Mostar.

Naravno, tu su i drugi prijevozi kao što su bolnički kreveti potrebnim korisnicima, izvanredne akcije darivanja krivi u Mostaru za posebne slučajeve, terenski rad podjele paketa pomoći potrebnim korisnicima. Općina Prozor-Rama sve te aktivnosti Crvenoga križa pomaže proračunskim sredstvima s više od 100 tisuća KM godišnje.

Zbog svih tih aktivnosti dosadašnje vozilo koje je dosta potrošeno treba zamijeniti  specijaliziranim koje košta oko 50 tisuća KM

Stoga Crveni križ općine Prozor-Rama pokreće akciju pod nazivom “DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju” kojom bi se osigurala sredstva za nabavku specijaliziranog vozila.

Vozilo je upravo najpotrebnije djeci s poteškoćama u razvoju kako bi mogli odlaziti u Mostar u školu i terapije. Ovoj akciji podršku je dala udruga “Djeca nade” Prozor-Rama.

Plakat: Ramski Vjesnik 

______________________________

Dragovoljni prilozi se mogu uplatiti na račune Crvenog križa Prozor-Rama otvorene kod UniCredit banke d.d. Mostar, poslovnica Prozor-Rama:
KM      3382102200189372
Uplate iz inozemstva: SWIFT CODE: UNCRBA 22 IBAN: BA393382102200189372
Prilikom uplate potrebno je staviti naznaku “Za vozilo”.

______________________________

Logotip: Ramski Vjesnik 

Iz Crvenog križa napominju da će biti organizirane i druge različite aktivnosti na prikupljanju sredstava. Također će biti objavljeni svi donatori, izuzev ako sami ne zatraže da ih se ne objavljuje.

Budimo svi u ovo vrijeme darivanja dio vrijedne akcije “DANI DARIVANJA – za djecu s poteškoćama u razvoju”, poručuje ekipa Crvenog križa općine Prozor-Rama.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing