David Guetta sklada himnu za Euro 2016.

David Guetta sklada himnu za Euro 2016.

Upravo u trenutku kada je počela prodaja karata za Europsko prvenstvo u nogometu 2016, UEFA je otkrila da će himnu turnira skladati svjetski poznati DJ David Guetta.
"Službenu glazbu će skladati David Guetta. On će biti službeni skladatelj i glazbeni ambasador turnira", rekao je predsjednik UEFA Michel Platini tijekom konferencije za tisak koja je danas održana u Parizu.
Francuski dj i glazbeni producent je u posljednje vreme radio sa nekim od najpoznatijih svjetskih izvođača poput Madonne, Rihanne …
Njegov izbor, međutim, nije naišao na opće odobravanje. Mnogi strahuju da će im ta "himna", koja će se neminovno bjesomučno vrtiti na svim medijima, "upropastiti ljeto 2016."
"Tražiti od Guette da snapravi glazbu za Euro, to je kao da od reality starlete tražite da vodi kulturnu emisiju", ogorčeno je komentirao jedan korisnik Twittera.
Petnaesto Europsko prvenstvo u nogometu, najznačajniji turnir u ovom sportu na starom kontinentu, održat će se u Francuskoj od 10. lipnja do 10. srpnja 2016. uz sudjelovanje 24 ekipe.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar