Detalji tragedije u Kninu: Dječak umro od vrućine u autu, tata ga zaboravio odvesti u vrtić

Detalji tragedije u Kninu: Dječak umro od vrućine u autu, tata ga zaboravio odvesti u vrtić

U Kninu je u tijeku očevid koji bi trebao potvrditi kako je umro 5-godišnji dječak pronađen na stražnjem sjedištu parkiranog automobila. U istragu se uključilo i Županijsko državno odvjetništvo, a lokalni portal Šibenski donosi dio detalja tragedije. Tvrde kako su neslužbeno doznali da je dečkića u autu ostavio njegov otac koji ga je svaki dan rano ujutro prije posla vozio u vrtić.

Navodno je, tvrdi Šibenski, profesionalni vojnik u gardijskoj postrojbi smještenoj u Kninu. Kako pišu, otac je na putu do vrtića dobio poziv na mobitel da se hitno javi u vojarnu.

Parkirao je i otišao, a dječak je vjerojatno zaspao na svome sjedalu jer je bilo rano ujutro, pišu iz portala Šibenski

Dodaju kako je otac automobil ostavio preko puta vojrne na parkiralištu. Zanesen obvezama na poslu, uopće ni pomišljao na dijete sve dok ga oko 15 sati nije nazvala supruga i pitala gdje im je sin jer ga u vrtiću nema.

Tek tada je shvatio, otrčao u vozilo i našao mrtvo tijelo

Od stravičnog prizora mrtvog dječačića ostavljenog u vrelom vozilu u šoku su bili i istražitelji i ljudi koji su pronašli tijelo.

Dječak je imao i nesreću što se u blizini parkirališta obavljaju radovi te je stalno bučno pa ga nitko nije čuo.

Kako doznaje Šibenski, nije riječ o problematičnoj obitelji, upravo naprotiv. U vojsci oca navodno cijene kao “dobrog i pažljivog čovjeka”. Nakon otkrivene tragedije vojna policija ga je odvela na kriminalističku obradu

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar