• Devedesetka aktivna
  • Devedesetka aktivna
  • Devedesetka aktivna

Devedesetka aktivna

HDZ 1990 Općinski odbor Prozor – Rama ovih dana je pojačao svoje aktivnosti  kako bi što spremnije dočekali lokalne izbore dana 02.10.2016. godine. Dana 16.05.održana je jedna od redovnih sjednica na kojoj se raspravljalo o aktualnoj situaciji i donosili zaključci u svezi predizbornih aktivnosti.

„Održavamo redovne sastanke na kojima pratimo aktualna događanja, pratimo dinamiku aktivnosti koju je objavilo Središnje izborno povjerenstvo, donosimo zaključke u svezi sa  tim planovima. Podsjećam da smo nedavno održavali radne sastanke sa skoro svim Područnim odborima Stranke. Vidimo da je atmosfera pozitivna, da se naš rad prepoznaje u svim dijelovima općine, i svi smo zadovoljni“, rekao nam je dr. Jozo Ivančević, predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama.

O stanju u Stranci pitali smo i Danijela Burečića, v.d. predsjednika Mladeži HDZ 1990 Prozor – Rama. „Moram reći da sam od početku doista zadivljen pozitivnom atmosferom koja vlada u redovima Devedesetke. Redovni sastanci se održavaju mjesečno, a njima prisustvuju skoro svi članovi Općinskog odbora. Podnose se izvješća, daju se jasne zadaće, sve protječe u nekom pozitivnom ozračju. Nema arogancije, nema nametanja stavova, demokratski se razgovara oko svega. Ja kao politolog ovaj stranački rad ocjenjujem odličnim“, izjavio nam je Danijel Burečić.

Iako su zadovoljni, ipak svi naglašavaju kako je pred strankom još puno posla. „Mi predizbornu kampanju provodimo svaki dan. Ali, ona službena kampanja nam je također vrlo važna. Ništa se neće prepustiti slučaju, jer smo za plan postavili poboljšanje rezultata u odnosu na prošle lokalne izbore“, riječi su Predsjednika HDZ 1990 OO Prozor – Rama, dr. Joze Ivančevića.

Sponzorirana vijest

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar