• Devedesetka u obilasku temeljnih organizacija
  • Devedesetka u obilasku temeljnih organizacija
  • Devedesetka u obilasku temeljnih organizacija
  • Devedesetka u obilasku temeljnih organizacija

Devedesetka u obilasku temeljnih organizacija

U okviru predizborne kampanje HDZ 1990 Prozor – Rama organizirao je obilaske temeljnih organizacija. U ugodnoj atmosferi, uz prisutnost lijepog broja  članova i simpatizera, održani su sastanci u Huduskom, Ustirami, Gračacu, Jaklićima i Rumbocima.

Sastanke otvaraju predsjednici temeljnih organizacija, nakon čega nazočne pozdravlja dr. Jozo Ivančević, predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama.

Nakon toga slijedi predstavljanje kandidata iz Prozora – Rame na listama Hrvatskog zajedništvo za parlament Federacije BiH i za Skupštinu Hercegovačko neretvanske županije. Podsjećamo na kandidate ove stranke za slijedeće izbore: dr. Diana Zelenika, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, te na ramske kandidate: Ilija Cvitanović, nositelj liste za Zastupnički Dom Parlamenta BiH, Luka Faletar i Pero Kovačević, kandidati za Parlament Federacije BiH, Marija Bešker, nositeljica liste za Skupštinu Hercegovačko neretvanske županije, te kandidati na toj listi: dr. Mara Anđelić, Branko Burić, Gabrijel Malekinušić, Martina Brekalo i Stanko Ćurčić.

„Zadovoljni smo posjetom  i ugodnom atmosferom na našim predizbornim sastancima. Iako se oni održavaju  u radne dane, domaćini se odazivaju i sa nama iskreno razgovaraju. Naš izborni program okrenut je našem narodu, nemamo lažnih obećanja, i narod to prepoznaje “, rekla nam je Marija Bešker, prva na listi Hrvatskog zajedništva – HDZ 1990 za Županijsku Skupštinu.

Sastanci i predstavljanje kandidata se nastavlja. U nedjelju će biti održani sastanci na Orašcu (14.30), u Ripcima (17.00) i u Podboru (19.00). U ponedjeljak, 01.10. biti će sastanak za Dobrošu, Periće i Blace u 17.00, a za Uzdol, Krančiće, Donju Vast i Ljubunce na Uzdolu u 18.00. Sastanak za Lug, Papke, Šerovinu i Goricu biti će u utorak,  02.10. u 17.00 a za Gmiće i Ćališe isti dan u 19.00.

Središnji predizborni skup održati će se u Prozoru u petak, 05.10 sa početkom u 20.00.

OO HDZ 1990 Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar