Dinamo sa sedam golova uništio Rijeku

Dinamo sa sedam golova uništio Rijeku

Ugodno ispunjena Rujevica utihnula je na trenutak kada je Josip Mišić u drugoj minuti primio loptu na kojih 18, 19 metara pa silovito odapeo prema golu. Lopta je po putu okrznula Smolčića i prevarila Labrovića.

A samo 11 minuta kasnije eto novog udarca za domaćina u režiji Mislava Oršića. Igrala se 13 minuta kada je krilni napadač Dinama potegnuo iz daljine pa zabio spektakularan gol u prvi kut.

‘Plavi’ su nastavili s dominacijom pa u 28. minuti zabili i treći. Brzu kontru odigrali su Josip Drmić Dario Špikić, a potonji je izašao sam pred Labrovića pa neobranjivo pogodio u suprotni kut.

Koliko je Rijeka danas slabo odigrala pokazao je ostatak prvog dijela u kojem je Dinamo stigao do ‘pokera golova’. Svoj drugi pogodak danas zabio je Oršić u 44. minuti.

Serse Cosmi je promijenio neke igrače na poluvremenu, a odmah je urodilo plodom. Tek što su ušli u igru, Vrančić je asistirao Lunetti za smanjenje Dinamova vodstva.

Festival golova nastavio se u 56. minuti kada je Oršić sada u ulozi asistenta poslužio Šutala, a on zabio svoj ligaški prvijenac. Za velikih 5-1 gostiju.

Emreli se nije stigao ni zagrijati, a i on se našao na listi strijelaca. Ušao je u 72. minuti i iz prvog dodira fantastično pogodio šesti gol ‘plavih’. A onda je izvozao domaću obranu u 85. minuti i sjajnim solo golom postavio novi rekord. Nikad Rijeka nije primila sedam golova na Rujevici, a zadnji put je kod kuće primila sedam 1973. za vrijeme Jugoslavije.

Konačnih 7-2 postavio je Vrančić u 91. minuti i tek donekle ublažio težak potop.

/Izvor: 24sata.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing