• Djelatnici Javnog prijevoza izradili i uručili priključno vozilo Veslačkom klubu “Rama”
  • Djelatnici Javnog prijevoza izradili i uručili priključno vozilo Veslačkom klubu “Rama”
  • Djelatnici Javnog prijevoza izradili i uručili priključno vozilo Veslačkom klubu “Rama”

Djelatnici Javnog prijevoza izradili i uručili priključno vozilo Veslačkom klubu “Rama”

Djelatnici Javnog prijevoza u proteklom su periodu marljivo radili na izradi priključnog vozila za potrebe Veslačkog kluba “Rama”. Javni prijevoz inače u sklopu svog djelovanja ima radionicu s kvalificiranim radnicima, a koji za potrebe općine Prozor-Rama samostalno izrađuju nadstrešnice za autobusna stajališta, klupe i slično.

Priključno vozilo je službeno Veslačkom centru “Rama” uručio Muamer Kukić, direktor Javnog prijevoza te za Ramski Vjesnik kazao: “Danas smo izvršili primopredaju ovog vozila, koje je naša ekipa iz radionice uradila za Veslački centar. Sve to uz suradnju i finansijsku podršku Općine Prozor-Rama. Spojili smo ugodno s korisnim, koristili smo našu kvalifikovanu radnu snagu iz radionice. Zajednički smo došli do nacrta vozila, do njegove konačne forme u skladu s potrebama veslačkog kluba. Danas imamo taj konačan proizvod i zaista se nadamo da će služiti svrsi u Veslačkom centru. Iz centra su nam iznijeli svoje
potrebe i zamisli, koje je radionica služeći se propisanim standardima za ovakva vozila u konačnici realizirala.”

Korištenje vlastite opreme od neizmjerne važnosti

Predsjednik Veslačkog kluba “Rama” Filip Šimunović je za Ramski Vjesnik rekao: “Potreba za jednim ovakvim vozilom je potreba svih veslačkih klubova i bez njega je teško funkcionirati, budući je težnja svih klubova i veslača da nastupaju u vlastitim čamcima u kojima i treniraju. Puno je bolje voziti svoje čamce na regate, nego posuđivati čamce. Do sada smo na regatama redovno posuđivali čamce, a ovim vozilom smo omogućili da koristimo svoje čamce, što će se, uvjeren sam, odraziti na djecu koja treniraju i na rezultate. Napokon smo i mi dobili vozilo nakon nekoliko godina. Srećom, upravo u našoj općini imamo Javni prijevoz i njihovu radionicu te smo krenuli u suradnju. Neke mjere i potrebe smo im predočili, a oni su zatim napravili nacrte, a zatim i konačni proizvod. Prikolica je već danas zakačena na naš kombi i spremna za rad.”

Šimunović dodaje kako su djeca koja treniraju nekada zaista bila ograničena upravo zbog posuđivanja čamaca. Jedan novi čamac, govoreći o najjeftinijoj verziji može dosegnuti cijenu od 6 do 7 tisuća maraka, a kada se posuđujete takvo nešto, ljudi vam daju zaista vrijednu stvar u ruke, pa je nekada bilo i nezgodno. Klub će sada moći prevoziti 10 do 15 čamaca na natjecanja.

“Sada će nam biti puno lakše kada je u pitanju i naš klub u Donjoj Rami sa sjedištem u Ustirami. Neke čamce koje ne možemo uvijek koristiti i ostaviti u klubu, puno lakše ćemo prevoziti na relaciji Šćit-Ustirama”, zaključio je Šimunović.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing