KADA BI DJELIĆ ČASTI I POŠTOVANJA IMALI I NAŠI Britanski političar podnio ostavku jer je – zakasnio

KADA BI DJELIĆ ČASTI I POŠTOVANJA IMALI I NAŠI Britanski političar podnio ostavku jer je – zakasnio

Britanska premijerka Theresa May odbila je danas ostavku lorda Michaela Batesa koji je, vidno uzrujan i ispričavajući se, otišao sa sjednice parlamenta jer je kasnio..

Zakasnio je na svoje radno mjesto i stoga je ponudio ostavku. No, s obzirom na reakcije njegovih kolega iz Doma lordova, kako političkih istomišljenika, tako i politikih oponenata, dobro je da premijerka tu ostavku nije prihvatila.

Britanska premijerka Theresa May odbila je danas ostavku lorda Michaela Batesa koji je u prilično bizarnom, ali svejedno spektakularnom trenutku u parlamentu vidno uzrujan otišao sa sjednice.

Bates je, naime, zakasnio na početak sjednice u Domu lordova te je tako propustio pitanje laburistkinje barunice Lister. Potom je rekao da je ‘posramljen zbog nepoštovanja kojeg je iskazao barunici’. Zatim je išetao iz dvorane dok su mu svi ostali članovi Doma lordova vikali da ostane.

Premijerka May je njegovu ostavku odbila jer ju je ocijenila nepotrebnom. ‘On je vrlo marljiv ministar koji svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. Cijeli Dom mu je pružio podršku te sa zadovoljstvom možemo reći da će nastaviti raditi svoj vrlo važan posao u Uredu za međunarodni razvoj te u ministarstvu financija’, poručili su iz ureda premijerke.

(Izvor: Agencije)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar