Dodik doveo harmonikaša u kabinet predsjedništva

Dodik doveo harmonikaša u kabinet predsjedništva

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kako je i najavio prošlog tjedna, danas je u svoj kabinet doveo harmonikaša.

Oko sebe je okupio suradnike među kojima su njegov savjetnik Radovan Kovačević i državni ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac. – javlja Klix.ba

Ovakav neozbiljan potez Milorada Dodika je samo još jedan ponižavajući u nizu onih kakve povlači posljednjih mjeseci s ciljem ismijavanja i blaćenja institucija Bosne i Hercegovine.

Kako se može vidjeti na snimci, dok harmonikaš svira, a ostali pjevaju i piju žestoko piće, Dodik je nazvao svoju majku i otpjevao joj pjesmu Šabana Šaulića “Raširi ruke o majko stara”, a pjevalo se i “Srpkinja je mene majka rodila” i “Romanija”.

Snimak ovog sijela u Dodikovom kabinetu BiH nastao je uoči današnje 22. redovne sjednice Predsjedništva BiH, koja neće biti otvorena za javnost.

Lider SNSD-a ranije je najavio da će glasati protiv svih prijedloga na današnjoj sjednici i odluka Predsjedništva BiH i tako nastaviti bojkot rada institucija.

Harmonikaš napustio zgradu Predsjedništva BiH (Foto: T. S./Klix.ba)
Harmonikaš napustio zgradu Predsjedništva BiH (Foto: T. S./Klix.ba)

Treba istaći da je harmonikaš stigao i otišao službenim automobilom, dakle onim koji je kupljen novcem građana Bosne I Hercegovine i koji se koriste, očito, za osobne hirove bh. političara.

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar