DODIKU NA MEGDAN: Mirko Šarović kandidat za predsjedništvo BiH

DODIKU NA MEGDAN: Mirko Šarović kandidat za predsjedništvo BiH

Jednoglasnom odlukom Glavnog odbora Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke, izabran je za kandidata SDS-a za člana Predsjedništva BiH iz Repubike Srpske, priopćeno je iz ove stranke.

“Moja zahvalnost svim glanovima Glavnog odbora SDS koji su mi danas pružili podršku. Posebno hvala predsjedniku Glavnog odbora Milanu Miličeviću na podršci koju mi je uputio danas“, poručio je Šarović nakon nominacije.

On je kazao da samo naporima svih članova SDS može doći do pobjede

“Vodit ću pozitivnu kampanju i pružat ćemo ruku i protukandidatima i konkurentskim strankama. Trebamo se nadmetati u tome tko više i bolje može uraditi za našu republiku i naš narod”, poručio je kandidat SDS za člana Predsjedništva BiH iz RS.

Šarović je poručio da je već odredio ciljeve kampanje i da su oni koncizni i jasni

“Spreman sam donijeti pobjedu opoziciji za člana Predsjedništva BiH i da ključno doprinesem pobjedi cijele opozicije u listopadu. Ekonomija će biti u prvom planu moje kampanje i uvjeren sam da dobra politika može biti prepoznata kroz rezultate već u prvoj godini mandata nove vlasti. Regionalna suradnja, članstvo u Europskoj uniji koje ne treba da nam netko udijeli već da to zaslužimo. Tko podrži moju platformu, imat će mjesta u našoj velikoj pobjedi i budite uvjereni da ćemo uspjeti mijenjati stvari u Republici Srpskoj”, zaključio je Šarović.

Kandidata za člana Predsjedništva BiH iz RS predstavio je Milan Miličević koji je kazao da je ime kandidata SDS usvojeno jednoglasno nakon obilnih konzultacija.

“Pobjeda je jedini uspjeh i ni o čemu drugome ne razmišljamo. Postoji suglasnost da se svi općinski odbori uključe i rade da bi došlo do pobjede. Naš maksimalni napor će biti da i Jelena Trivić bude podržana na isti način od SDS-a u kandidaturi za Predsjednika Republike Srpske”, naveo je.

Izvor: Hercegovina info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar