Dodjela Certifikata za polaznike Trening programa projekta „Staza Gospi Sinjskoj“

Dodjela Certifikata za polaznike Trening programa projekta „Staza Gospi Sinjskoj“

U srijedu, 11. 06. 2014., u Sinju – Alkarski dvori, s početkom u 11:30 sati, bit će upriličena dodjela Certifikata za sve polaznike Trening programa u sklopu projekta „Staza Gospi Sinjskoj“. 
 
Opći cilj projekta „Staza Gospi Sinjskoj“  je unaprijediti zajedničku turističku ponudu na temelju zajedničkog kulturnog identiteta prekograničnog područja Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kako bi se poboljšala konkurentnost lokalnog turističkog gospodarstva.
 
Specifični ciljevi projekta „Staza Gospi Sinjskoj“ su:
 
  • Razviti malu infrastrukturu uz rutu Staze gospi Sinjskoj, kako bi se poboljšala atraktivnost prekograničnog područja Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao turističke destinacije,
  • Unaprijediti znanje/vještine pružatelja turističkih usluga i predstavnika civilnog sektora u prekograničnom području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu promicanja turističke ponude i osiguranja kvalitetne usluge za turiste,
  • Podići razinu svijesti među građanima i turistima u svezi ponude, usluga i znamenitosti uz rutu Staze Gospi Sinjskoj.
 
U svrhu postizanja unaprjeđenja znanja odnosno vještina pružatelja turističkih usluga i civilnog sektora u prekograničnim područjima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te u svrhu promicanja turističke ponude i osiguranja kvalitetne usluge za turiste, izrađena su i uspješno završena dva trening programa, od čega je jedan namijenjen pružateljima turističkih usluga („Eco selo Grabovica“, „Turistički ured Tomislavgrad“, „Udruga Lipa“, „KSC Prozor-Rama“, „Eco udruga IZVOR“, „Općina Prozor-Rama“), a drugi predstavnicima civilnog društva (PD „Orlova Stina“ TG,  „HPD Rama“, P.E.D. „Borova Glava“ Livno, „Kuća mira“, „Radio Rama“, „Frama“ ).

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar